Talha Koloğlu
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2011
- 2.366
- 22
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Fatih hoca güldü sinayder bizde.
Fatih hoca güldü sinayder bizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uçak olayı doğru dedi bana fenerli bir arkadaşım hatta daha dün gelmez olum sneijder falan diyordu bugün thyde çalışan arkadaşına teyit ettirmiş milanodan 3te binse burada 7 gibi olur sanırım , bekleyelim![]()
Kaynak alabilir miyim?
Ben artık Sneijder hayırlı olsun diyorum, yeter da![]()
2sa50dk falan olm naptın![]()
Kaynağımı açıklayamam kusura bakmayın, gelince görürsünüz. Sneijder hayırlı olsun tekrardan.![]()
Sneijder gelecek diyoruz. Hala daha 4-4-2.
biz rakip sahada oynayan bir takım olduğumuz için genelde rakipler kontra ataklarla dolayısıyla kaleciyle karşı karşıya gelinen pozisyonlarda tehlikeli oluyorlar zaten genelde, onur gayet yeterli düzeyde bir kaleci bence yan top zaafı olsa bile ki muslera da kusursuz değil , lig maçlarına konsantrasyonu düşük oluyor bu sezon
cik cik cik de ötüyor kuşlar
Kaynağımı açıklayamam kusura bakmayın, gelince görürsünüz. Sneijder hayırlı olsun tekrardan.![]()
Sorun sneijderin bu parayi hak edip etmemesi değil,,,spnsorlar devreye girecek mi,,asil endişem o,,,bu arada takimdaki yerli oyuncularla problem çikmaz umarim,,arada 2 kat fark var ve bunu sorun edebilirler,,,umarim her halükarda cimbom kazanir