Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

riera keske kendi vursaydi gol olurdu

çanağın ucundaki lnbye poşet geçir yağmurdan etkilenmesin düzelir o zaman ben öyle yapıyorum... :asd:

çanak çatıda yoksa denerdim valla neredeyse her yağmur yağdığında sorun çıkıyor...

fişten çekip deneyeyim bir de herkese çok teşekkürler cevaplar için

Transfer Nöbeti

Yuhhh kacana bakin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 gündür cezalıydık:) sonunda bitti..

Açıkca söylemek gerekirse Fatih Hocamızın hal ve hareketlerinden, Abdürrahim Albayrak'ın yüz ifadesinin olumsuzluğundan anladığım kadarıyla teknik ekip Senijder'e verilen paralardan pek memnun değil.. bakın istemiyorlar demiyorum çok memnun değil...

Ünal Aysal Başkanımız anlaşılan gözünü iyice karartmış, Bülent Tulun Sneijder'i bitirmek için elinden geleni yapıyor.. malum zaten Fatih Hocamızın soğuk baktığı bir olayı bitirmek için de elinden ne geliyorsa fazlasını yapar o.

Şimdi bir düşünelim.. Sneijder bizim aradığımız oyuncu mu ? bence değil.. Zaten pasa dayalı bir oyun sistemimiz var bize gereken oyuncu adam eksilten bir kanat özelliği olan bir oyuncu..

Kimse kusura bakmasın ama ben bizim takımın eksikliğini kapatacağına inanmıyorum...

Bize lazım olan Solbek ve Sağ açık..

Ha gelirse bende çok sevineceğim ama sırf taraftarımızın geneli istediği için..

eher sneijder gelirse Selcuk ve Melo nun performansi iki katina cikicak bundan eminim ..o zamanda orta saha coook aci olucak rakipler icin :)

4-4-2 mi oynuyoruz yoksa sistemde değişiklik varmı? varsa Sneijder hayırlı olsun dicem :D

Sınayder gelirse beklentileri abartmamak gerekir. Sisteme intibak etmesi lazımdır yani kafasına göre hareket edememelidir.

1 mil. Sabriye veren....Sneijdere 15 vermeli :asd::asd::asd:!

Sabri gene yoklari oynuyor!

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt