Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim İSTİFA :mad: adamlar nobre gibi GENÇ SÜPER YILDIZ getiriyorlar biz hala sneijder de sneijder :sad007:

Bu Sabriye baktikca.............intahari secenleri anlamaya basliyorum!

:sgr:

Re: Transfer Nöbeti

Bugün yarın herşey netleşecek ya da Sneijder yarın uçağa binecek haberi türemedi mi daha ?

Ben de bugun bir haber aldim... :-)

Bu gerizekalilar ciddi ciddi nobreyimi aldilar? Semihi iyi tanir o. Psikolojisi bozulmasin :asd:

Yönetim İSTİFA :mad: adamlar nobre gibi GENÇ SÜPER YILDIZ getiriyorlar biz hala sneijder de sneijder :sad007:

nobre ile dalga geçmek çok saçma. özelliklede geçen sene necati'yi getirdiğimiz düşünülürse. ayrıca nobre'de oldukça katkı sağlar fenere.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
dekonline - 12.01.2013 15:19[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Valla ben muhasebeciyim. Forumda gördüğüm muhasebeye meraklı çok arkadaş var. Gelsinler beraber çalışalım...

Adamlar aldı işte Sneijder´i. Boşuna konuşuyoruz. Yok yıllık parası şu kadarmış‚ yok az verilmiş‚ çok verilmiş size ne kardeşim. Biz Guiza denilen adama çuval dolusu para verdik. Birimiz hesabını sorabildi mi ? Büyüklerimiz alınmış alınmıştır der. Adamlar da öyle ya da böyle almışlar. Gerisi hikaye boşuna anlatıp kendinizi komik duruma düşürmeyin. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ynt: Transfer Nöbeti

valla ben antuya bir türlü üye olamadım :D

Valla zamninda bende üye oldum.uye olması biraz zor paralı bir mail hesabın olacak onaylanacak bir sürü iş., ben Üye olduğum mail adresini bile hatırlamıyorum. Çok eski bir üyeyim, canım sıkıldımı girip kanatlilarla kafa bulmak iyi oluyor ;)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ikinci yari orta sahamiz top yapamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt