Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günaydın Galatasaray, Nani'li birgün olması dilekleriyle..

Ya hem calım atabilen dikine dripling yeteneği üst düzey ve aynı zamanda amrabatta olmayan futbol zekası yüksek topçu gelmeyecek mi bize:( oyun sıkıstıgında kanatlara inecek adam istiyorum ya .Drogba olmasa kanatlara inemiyoruz.Begenmediğimiz amrabat bile bu katkıyı yaptıysa iyi bir kanat neler yapmaz ki

NANİ GELİYO YA FATİ ! Derdin ne senin fati :)

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 18 dk

Gelelim transfer konusuna. Ve Terim'in asıl sıkıntısına. Hocanın Aysal dışında tek bir muhattabi kalmadı. Çok net söylüyorum.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 17 dk

Şu an işler Aysal Arıboğan Tulun arasında yürüyor. Hoca bu iki profesyonelle hayatta telefon açıp konuşmaz.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 15 dk

Terim Aysal'la da Başkan onu aramadığı sürece iletişim kurmaz. Ali Dürüst tek koprusuydu. Ama Aysal Terim'i çok tutuyor. Gerisi yalan dolan.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 13 dk

Fatih hoca sırf bu yüzden bugün Bodrum'dan ayrılmak zorunda kaldı. Çok ciddi söylüyorum bunu; transferde son durumu bizim kadar biliyor.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli25 sn

Carlinhos'ta olumlu bi gelişme yok. Kolarov için daha girişim bile olmamış. Ashley Cole'u ilk ben dedim. Ama sadece hayal. Yerli bakıyorlar.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 35 sn

Gervinho'yu Tulun çok istiyor. Terim'in listesinde Nani var. Başkan ise parası neyse verip Robben'i getirmenin peşinde. Bu da artık mucize.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 18 dk

Gelelim transfer konusuna. Ve Terim'in asıl sıkıntısına. Hocanın Aysal dışında tek bir muhattabi kalmadı. Çok net söylüyorum.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 17 dk

Şu an işler Aysal Arıboğan Tulun arasında yürüyor. Hoca bu iki profesyonelle hayatta telefon açıp konuşmaz.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 15 dk

Terim Aysal'la da Başkan onu aramadığı sürece iletişim kurmaz. Ali Dürüst tek koprusuydu. Ama Aysal Terim'i çok tutuyor. Gerisi yalan dolan.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 13 dk

Fatih hoca sırf bu yüzden bugün Bodrum'dan ayrılmak zorunda kaldı. Çok ciddi söylüyorum bunu; transferde son durumu bizim kadar biliyor.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli25 sn

Carlinhos'ta olumlu bi gelişme yok. Kolarov için daha girişim bile olmamış. Ashley Cole'u ilk ben dedim. Ama sadece hayal. Yerli bakıyorlar.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 35 sn

Gervinho'yu Tulun çok istiyor. Terim'in listesinde Nani var. Başkan ise parası neyse verip Robben'i getirmenin peşinde. Bu da artık mucize.

gervinho uzak kalsın, olacaksa nani-robben olsun, olmayacaksa kerim frei da yeter

Ali Dürüst'ün mutlaka yönetimde yer almasi lazim. Fatih hocanin en sevdigi kisidir. Ayrica transferde Chedjou disinda hicbirsey yok gibi. Ne sol bek nede orta saha ile ilgili birsey duyuyoruz. Orta sahaya yerli almazsak yabanci sinirina takiliyoruz. Bu sebeple kanat transferi 4-2-3-1 demek ve en az 7-8 yabanci lazim.

kaynak tdk mı

adam ağır troll yahu 1 yıl inandım ona, dediklerinin 1 i bile çıkmadı unfollw çaktım daha da inanmam

Kaynak TDK değil, 2 3 gündür twitter'da bu muhabbet dönüyor, zaten düşmesinler. Biz nasıl olsa evlerinde şampiyon olup pişman ediyoruz bunları.

neden bahsettigini anlamak mumkun degil, sporcu insan 1 aylik programli calismayla gerekli fiziksel duzeye ulasir yetenegi varsa sorun nedir

sporcu bir insandan mı bahsediyoruz acaba? Melo 3 ay tatil yaptı 20li haftaların sonuna kadar nerelerdeydi?

Vallaha 1 ay çalışıp yapacak adama helal olsun.

o diilde çok sessiz ortalık.. ne azizden ne tffden ses çıkıyor.. patlama çok yakında beyler :b5:

muslera

semih ------ chedju -------- toprak

ebue ----- nuri ---- melo --- inan ---- coentrao

sneijder

burac

İNAN ! Ters çevir NANİ ! Koy yanyana,yaslan arkana ,bırak onlar feneri eviree çevireee....:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt