Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya hem calım atabilen dikine dripling yeteneği üst düzey ve aynı zamanda amrabatta olmayan futbol zekası yüksek topçu gelmeyecek mi bizeoyun sıkıstıgında kanatlara inecek adam istiyorum ya .Drogba olmasa kanatlara inemiyoruz.Begenmediğimiz amrabat bile bu katkıyı yaptıysa iyi bir kanat neler yapmaz ki
Tek İhtimali Olan @tekihtimalli 18 dk
Gelelim transfer konusuna. Ve Terim'in asıl sıkıntısına. Hocanın Aysal dışında tek bir muhattabi kalmadı. Çok net söylüyorum.
Tek İhtimali Olan @tekihtimalli 17 dk
Şu an işler Aysal Arıboğan Tulun arasında yürüyor. Hoca bu iki profesyonelle hayatta telefon açıp konuşmaz.
Tek İhtimali Olan @tekihtimalli 15 dk
Terim Aysal'la da Başkan onu aramadığı sürece iletişim kurmaz. Ali Dürüst tek koprusuydu. Ama Aysal Terim'i çok tutuyor. Gerisi yalan dolan.
Tek İhtimali Olan @tekihtimalli 13 dk
Fatih hoca sırf bu yüzden bugün Bodrum'dan ayrılmak zorunda kaldı. Çok ciddi söylüyorum bunu; transferde son durumu bizim kadar biliyor.
Tek İhtimali Olan @tekihtimalli25 sn
Carlinhos'ta olumlu bi gelişme yok. Kolarov için daha girişim bile olmamış. Ashley Cole'u ilk ben dedim. Ama sadece hayal. Yerli bakıyorlar.
Tek İhtimali Olan @tekihtimalli 35 sn
Gervinho'yu Tulun çok istiyor. Terim'in listesinde Nani var. Başkan ise parası neyse verip Robben'i getirmenin peşinde. Bu da artık mucize.
Ciddi bisey sorcam. 13 yasimda amatorde sol bek oynamisligim var. Solagim. Gitsem floryaya beni antrenmanlara cikarirlar mi? Bakarsin beceririm bu isi.
kaynak tdk mı
adam ağır troll yahu 1 yıl inandım ona, dediklerinin 1 i bile çıkmadı unfollw çaktım daha da inanmam
22 çok geç bir yaş.
iyi adam oynar yasin onemi yok
o çimlerin üstünde 15 dk koşmak için bile 22 geç.
neden bahsettigini anlamak mumkun degil, sporcu insan 1 aylik programli calismayla gerekli fiziksel duzeye ulasir yetenegi varsa sorun nedir
sporcu bir insandan mı bahsediyoruz acaba? Melo 3 ay tatil yaptı 20li haftaların sonuna kadar nerelerdeydi?
Vallaha 1 ay çalışıp yapacak adama helal olsun.
o diilde çok sessiz ortalık.. ne azizden ne tffden ses çıkıyor.. patlama çok yakında beyler :b5:

muslera
semih ------ chedju -------- toprak
ebue ----- nuri ---- melo --- inan ---- coentrao
sneijder
burac