Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
saydigin sözlesme futbolcularin hepsi yolcudur kardes. urfinin sözlesmesi hata bitti. riera ya biraz süpheli bakiyorum acikcasi. aldigi parayi hic bir yerde alamaz cünkü. zorluk cikarta bilir belki.
nani ve Q7 tarzinda kanat alinmaz lazim diye düsünüyorum basarili olmak istiyorsan üst levelerden. büyük takimlarin hepsinde bu traz calim -adam eksilte bilen-skoru her an degistire bilen özel yetenekli oyuncular mefcutur. dünyada büyük dedigimiz bütün takimlarda vardir. sunda yok diyemesin.
pardon bizde kendimizi büyükler arasinda görüyoruz ya...bizde yok malesef
bizim taraftara laf anlatmak vallahi güç.beyler yabancı sınırını unutmayın.zaten şu aşamada elde olan yabancılar kadroda olduğundan ne q7 nede nani gelir.nede yabancı sol bek veya adını ne koyarsanız işte.bu takımdan ujfa- elmander-riera-halen sözleşmesi devam eden bir türlü kurtulamadığımız culio olduğu sürece yabancı transferler ertelenir.melonunda alınıp alınmayacağı belli değil.yönetim ve teknik heyet gökhan inler ve bir umut gerçekleşmesini umduğu ardanın üstünde yogunlaşmış durumda.kaynak nedir diyede sormayın bu benim şahsi görüşüm.ve de eminim
saydigin sözlesme futbolcularin hepsi yolcudur kardes. urfinin sözlesmesi hata bitti. riera ya biraz süpheli bakiyorum acikcasi. aldigi parayi hic bir yerde alamaz cünkü. zorluk cikarta bilir belki.
nani ve Q7 tarzinda kanat alinmaz lazim diye düsünüyorum basarili olmak istiyorsan üst levelerden. büyük takimlarin hepsinde bu traz calim -adam eksilte bilen-skoru her an degistire bilen özel yetenekli oyuncular mefcutur. dünyada büyük dedigimiz bütün takimlarda vardir. sunda yok diyemesin.
pardon bizde kendimizi büyükler arasinda görüyoruz ya...bizde yok malesef