Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim taraftara laf anlatmak vallahi güç.beyler yabancı sınırını unutmayın.zaten şu aşamada elde olan yabancılar kadroda olduğundan ne q7 nede nani gelir.nede yabancı sol bek veya adını ne koyarsanız işte.bu takımdan ujfa- elmander-riera-halen sözleşmesi devam eden bir türlü kurtulamadığımız culio olduğu sürece yabancı transferler ertelenir.melonunda alınıp alınmayacağı belli değil.yönetim ve teknik heyet gökhan inler ve bir umut gerçekleşmesini umduğu ardanın üstünde yogunlaşmış durumda.kaynak nedir diyede sormayın bu benim şahsi görüşüm.ve de eminim

saydigin sözlesme futbolcularin hepsi yolcudur kardes. urfinin sözlesmesi hata bitti. riera ya biraz süpheli bakiyorum acikcasi. aldigi parayi hic bir yerde alamaz cünkü. zorluk cikarta bilir belki.

nani ve Q7 tarzinda kanat alinmaz lazim diye düsünüyorum basarili olmak istiyorsan üst levelerden. büyük takimlarin hepsinde bu traz calim -adam eksilte bilen-skoru her an degistire bilen özel yetenekli oyuncular mefcutur. dünyada büyük dedigimiz bütün takimlarda vardir. sunda yok diyemesin.

pardon bizde kendimizi büyükler arasinda görüyoruz ya...bizde yok malesef :(

heskey_61092b.jpg

alin su adam HESKEY <3

yönetim listesi sır gibi la,

bugun açıklanacak dedi, daha ortada bişey yok...

Q7 sabah sabah moralimi bozdu ya.Ona imza attıracak yöneticinin inşallah o masa da eli tutulurda atamaz imzayı

bencede nuri > alper

inler'i alamiyorsak nuri'yi kesin almak lazim

-----------melo------------

-----selcuk------nuri-----

-----------Sneijder-------

mustafa sarigül aysaldan sonra baskan olursa en dogru secim olur. güclü devlet adamidir yilardir kendisi. yakisir Galatasarayimiza bence.

Mustafa Sarıgül başkan olursa, Galatasaray'ın başına gelmiş en kirli başkan olur açık ara.

bencede nuri > alper

inler'i alamiyorsak nuri'yi kesin almak lazim

-----------melo------------

-----selcuk------nuri-----

-----------Sneijder-------

Gökay bırak şu kanatsız taktiği ya.olmuyo abi işte avrupada bu taktik.real maçlarınınn birinci yarılarını,schalke maçlarını düşün.ikincş schalke maçı deme şimdi orda çektiğimizi Allah bilir ikinci yarı musleraya dua ettik.

Melo gider beyler, Citi de de oynar. Dormunt da da. Bizimkiler Melo yu kaçırısa, soyleyeceklerim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt