Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1-) Habertürk'e güvenmeyen mi var denmiş, ben diyorum ki Habertürk'e güvenen mi var?

2-) Ben asla Melo'ya kötü futbolcu demiyorum, sadece çok kritik bi mevki ve önemli para veriyoruz oraya daha iyisini almak lazım gerekirse daha pahalı olsun ama daha stabil, daha güvenilir birisi olsun. Ha ayrıca ben Gökhan İnler'i yabancı kontenjanı problemi olmasa da Melo'dan daha fazla isterim ama bu benim fikrim tartışılabilir tabiki.

hızlı ve öfkeli 6'da iyi film olmus neyse melo tartısması baslamıs noldu haber mi var acep

Transfer Nöbeti

1-) Habertürk'e güvenmeyen mi var denmiş, ben diyorum ki Habertürk'e güvenen mi var?

2-) Ben asla Melo'ya kötü futbolcu demiyorum, sadece çok kritik bi mevki ve önemli para veriyoruz oraya daha iyisini almak lazım gerekirse daha pahalı olsun ama daha stabil, daha güvenilir birisi olsun. Ha ayrıca ben Gökhan İnler'i yabancı kontenjanı problemi olmasa da Melo'dan daha fazla isterim ama bu benim fikrim tartışılabilir tabiki.

Xavi mi yoksa iniesta mı olsun :))

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

alper potuk'u o aciklamayi yapmasi icin zorlamislardir

fatih hoca'yi kurtarmasi icin aradigina inanirim

aynisini burak'ta yapmisti hatta a.albayrak anlatmisti

yazik oldu valla cocuga.. ben olsam hayatta motive olamam o kulüpte.. kendimi dagitirim kariya kiza alkole veririm kederden

Gerçi kime ne anlatmaya çalıştıysam size göre Hamit de dünyanın en kötü futbolcusuydu zaten. Sizin futboldan anladığınız bu kadar belli ki...

İyi bir Melo diye bişey yok, adam istikrarsız. Juventus aldı adamı dünyanın parasını verdi Melo'ya neydi sorunu niye oynayamadı orda? Brezilya milli takımı bu sorunlu haliyle niye çağırmıyor Melo'yu? Hatta öyleyse Juventus niye elinde tutmuyor Melo'yu Vidal'i de satıcakken?

Çünkü bu adam yetenekli olduğu kadar güvenilir değil. Sergen de yetenekliydi, olay yetenekse Quaresma'yı alalım adam dünyanın en yetenekli oyuncularından biri...

Melo'ya bu kadar methiye düzen adamların Quaresma'ya hayır demesi büyük tutarsızlık mesela... E Engin Baytar en iyi Türk ortasahalardan yapmayalım transfer o bölgeye Engin'le 5 yıllık sözleşme imzalayalım?

İstikrar! Bu kelime başarı getirir, yetenek değil.

Melo ile Quaresma'yi nasil bir tutarsin ya?! Melo'nun kazandirdigi bir cok mac sayarim sana. Cok rahat hemde. Adam formunu yakaladigi zaman istikrarli bir sekilde ayni performans ile oynuyuyor. Öyle bir mac iyi oynayip, 3 mac yatmiyor. Takimi atesliyor. Takim icin mücadele ediyor. Quaresma kendisine oynuyor. Bencil. Quaresma kac tane mac kazandirmis, yada kac tane macta üstün performans sergilemis??

O mevkide daha ucuz ve Melo'dan daha iyi bi futbolcu söyler misin?

Arkadas su spor medyasının haline bak. Bugün gazetesindeki haberin içinde geçen cümle şöyle. "Chedjou’nun yanı sıra Napoli’de forma giyen Eren Derdiyok’un transferleri için İtalya ve Fransa arasında mekik dokuyan Tulun’un bugün İngiltere’ye geçeceği bildirildi". ayıptır yaa

Arkadas su spor medyasının haline bak. Bugün gazetesindeki haberin içinde geçen cümle şöyle. "Chedjou’nun yanı sıra Napoli’de forma giyen Eren Derdiyok’un transferleri için İtalya ve Fransa arasında mekik dokuyan Tulun’un bugün İngiltere’ye geçeceği bildirildi". ayıptır yaa

Isin özeti: Masa basi haberi yaparken, masadaki Eren Derdi yok ismini yanlis haberde kullanmis.

Ünal Aysal "Yöneticiler sadece ekonomi ve devlet isleriyle ilgilenmeli. Sportif branslari da profesyoneller yönetmeli" demisti.

Acaba Fatih Terim´e böyle bir görev teklif etmismidir? Bugün aciklanacak olan listede böyle bir sürpriz olur mu?

Gerci ben Fatih Terim´in saha icinde etkili olabilecegini düsünenlerdenim. Daha cok erken öyle bir görev icin.

Cünkü Fatih Terim bir hamlesiyle oyunculara ceki düzen verebilen bir lider. Bu özellik cok önemli Türkiye´de.

Türk takimlarini rahat birakmayacaksin. Altin kural budur Türkiye´de basarili olabilmek icin. Sonuna kadar Imparator Fatih Terim

beyler, kisa veya uzun vadeli sözlesmeler hakkinda degisik teoriler var

kimi prof. diyor ki kisa vadeli sözlesme olursa insanlar daha motiveli calisirlar

kimi prof. iddia eder ki uzun vadeli sözlesmeli insanlar daha özverili calisirlar

bende diyorum ki, melo'nun bonservisini al, 2-3 yillik sözlesme yap, melo performansini daha da arttiracaktir cünkü adamin kafasi rahat olacak, kendisini kulübe daha yakin hissedecek ve gercek anlamda kabul edildigini ve güvenildigini hissedecek

1,5 sezon efsane oynamis, penalti bile kurtarmis, kritik penaltilar atmis, ileride geride her an oyunun icinde olan bir oyuncu

daha ne yapsin allasen :)

Melo'nun istikrarında sorun var denilmiş bi de. Geçen sene hemen hemen maç kaçırmadan, kart görmeden, ceza almadan hemen her maçta Selçuk'la beraber mükemmele yakın oyun oynadılar. Bu mu istikrarsızlık.

Bu seneki form düşüklüğünde de kendi kadar yönetimin de hataları vardı. Ama adam gayette iyi toparladı kendisini. Saha içinde gereksiz kart mı gördü, ceza mı aldı, sorumsuzca takımı mı sattı yani bıktım bu Melo'ya saldırmayı hobi edinmiş trollerden

6+0+4 olursa yabancı işi, riera,elmander,dany,ujfalusi,culio gönderilmeli, muslera,eboue,chedjou, melo,sneijder,drogba, amrabat + sol bek + kanat + belki sembolik bir maaşla ujfalusi ve kontejan doldu, yalnız bu topçuların hangilerini tribüne göndereceğiz büyük sıkıntı

Genç renkdaşım Melo sevilecek adam anlıyorum ama, Galatasaray'ımızın daha iyisine ihtiyacı var, sende çok iyi biliyorsun "say bakalım" dediğin adamları.

Melo'dan daha iyi olup bizim alabileceğimiz DMC bilmiyorum sen biliyosan söyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt