Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah 9da yazdım asleh q7 haberını![]()
cole ve q7 gsarayda
hayırlı olsun
1-) Habertürk'e güvenmeyen mi var denmiş, ben diyorum ki Habertürk'e güvenen mi var?
2-) Ben asla Melo'ya kötü futbolcu demiyorum, sadece çok kritik bi mevki ve önemli para veriyoruz oraya daha iyisini almak lazım gerekirse daha pahalı olsun ama daha stabil, daha güvenilir birisi olsun. Ha ayrıca ben Gökhan İnler'i yabancı kontenjanı problemi olmasa da Melo'dan daha fazla isterim ama bu benim fikrim tartışılabilir tabiki.
Melo'dan daha iyi dediğin adamları bi say bakalım.
Gerçi kime ne anlatmaya çalıştıysam size göre Hamit de dünyanın en kötü futbolcusuydu zaten. Sizin futboldan anladığınız bu kadar belli ki...
İyi bir Melo diye bişey yok, adam istikrarsız. Juventus aldı adamı dünyanın parasını verdi Melo'ya neydi sorunu niye oynayamadı orda? Brezilya milli takımı bu sorunlu haliyle niye çağırmıyor Melo'yu? Hatta öyleyse Juventus niye elinde tutmuyor Melo'yu Vidal'i de satıcakken?
Çünkü bu adam yetenekli olduğu kadar güvenilir değil. Sergen de yetenekliydi, olay yetenekse Quaresma'yı alalım adam dünyanın en yetenekli oyuncularından biri...
Melo'ya bu kadar methiye düzen adamların Quaresma'ya hayır demesi büyük tutarsızlık mesela... E Engin Baytar en iyi Türk ortasahalardan yapmayalım transfer o bölgeye Engin'le 5 yıllık sözleşme imzalayalım?
İstikrar! Bu kelime başarı getirir, yetenek değil.
1-) Habertürk'e güvenmeyen mi var denmiş, ben diyorum ki Habertürk'e güvenen mi var?
2-) Ben asla Melo'ya kötü futbolcu demiyorum, sadece çok kritik bi mevki ve önemli para veriyoruz oraya daha iyisini almak lazım gerekirse daha pahalı olsun ama daha stabil, daha güvenilir birisi olsun. Ha ayrıca ben Gökhan İnler'i yabancı kontenjanı problemi olmasa da Melo'dan daha fazla isterim ama bu benim fikrim tartışılabilir tabiki.
Xavi mi yoksa iniesta mı olsun)
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Arkadas su spor medyasının haline bak. Bugün gazetesindeki haberin içinde geçen cümle şöyle. "Chedjou’nun yanı sıra Napoli’de forma giyen Eren Derdiyok’un transferleri için İtalya ve Fransa arasında mekik dokuyan Tulun’un bugün İngiltere’ye geçeceği bildirildi". ayıptır yaa
Genç renkdaşım Melo sevilecek adam anlıyorum ama, Galatasaray'ımızın daha iyisine ihtiyacı var, sende çok iyi biliyorsun "say bakalım" dediğin adamları.