Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SPORX.COM ‏@sporx 4 sa Chelsea'nin 33 yaşındaki sol beki Ashley Cole ile Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma G.Saray ile sözleşme imzaladı. (Habertürk)

Doğruluğu nedir?

Eğer doğruysa Türkiye'deki tüm yetenekli potansiyelleri toplayalım(Gerçi doğru değilse'de toplamalıyız)...Takımda Drogba,Sneijder,Asley,Ujfalusi falan varken birşeyler kaparlar...Siz neden Semih böyle oldu sanıyorsunuz? Ujfalusi sayesinde.

Artık kumar oynamak zorundayız .Tıkandık .Resmen tıkandık.Baltaya Çağlara verilen değerin !/10 uyla bu çocuklar kendilerine gelirler.Hazırlık maçları olsun birçok lig maçı olsun kesinlikle oynatabiliriz.Hiçte sakil durmaz.Bir maç 2 maç dizleri titrer sonra açılır.Bkz Semih.

peki sol bekimiz varmi alt yapida iyi olan. pek takip edemiyorum alt yapiyi hocanin yaptigi aciklamasindan sonra :)

alt yapida oyuncu yok dedi gecen sene orda takip etmeyi tamamen birakmisdim acikcasi kendi alt yapimizi:asd:

Transfere ne kadar ayırdık bilmiyorum ama, sol bek ve Melo'nun yerine alacağımız adamlara parayı basmamız lazım, Melo'nun yerine birisini önerirmisin diyen renktaşlar var, ben taraftarım, transfer komitesinde değilim, iyisini bulup getirmek onların işi, ama Melo'yla olacak gibi değil.

Emre Can cok merakliydi bize gelmeye

geciniz

ortaya gelecek adam ilkay var..

ya millet kızacak ama....

arkadaş bir takımın en iyi oyunculardan birini alabiliyorsun trasnfer bombasıdır..

muslera

chedjou

selçuk

burak

snejder (oynamasada en önemli ismiy di bence)

bunlardır transfer bombası..

demiroren bize yardimci olacak :asd:

ortaya gelecek adam ilkay var..

ya millet kızacak ama....

arkadaş bir takımın en iyi oyunculardan birini alabiliyorsun trasnfer bombasıdır..

muslera

chedjou

selçuk

burak

snejder (oynamasada en önemli ismiy di bence)

bunlardır transfer bombası..

ilkay da real e gidiyor

ama dogru dedigin

O Demirören ve baskan sinirlama konusunda kesin karara varirsa aciklanacak dedikodusu sacmaligin babasi. Ne yani? Demirören sadece Ünal Aysal#a göre mi karar verir? Keske verse, ama mantiksiz.

tüpcü'yü yabanci kurali hakkinda ikna etmesi baskan icin zor olmasa gerek

yahu bisey demiyorum Ashley Cole bu takimi ucuru, sol beksiz ve kanatsiz iki sene sampion olduk, hele ikisi olsun öyle bir gücleniriz ki, ama 33 yasindaki adamla napcaz ? Iki sene sonra malesef takimin yarisi emekli oluyor ?

Gokhan Tore kulub aradigini acikladi

Demirören denize düşen yılana sarılır misali bu durumundan kurtulmak için bizden yardım dilecek ve yabancı sınırını kaldırarak ilk icraatini gerçekleştirecek..

Hep gelecek olanlara bakiyoruz ama gidecek onlarlardan yabanci kontenjani acilacak[FONT=Arial, sans-serif] elmander , riera ve ujfalusi , gerci bunlarin icinde sadece riera ilk 11 oynuyor ama olsun[/FONT]

ashley cole haberi yalandir 100de 99.9999

adam baska takima gitme nyieti olsa gecen hafta nyie sözlesme yenilesin Allah askina ya. mantiklimi bu haber simdi :SS:

peki sol bekimiz varmi alt yapida iyi olan. pek takip edemiyorum alt yapiyi hocanin yaptigi aciklamasindan sonra :)

alt yapida oyuncu yok dedi gecen sene orda takip etmeyi tamamen birakmisdim acikcasi kendi alt yapimizi:asd:

Fatihciğim; A2 de solbek Barış GÖK,sağbekHüseyin TOKMAK,stoperler Emre ÖZER ve yine stoper Sadık ÇİFTPINAR var.bence 4 ünüde çıkartmak şart.Kesinlikle A takımda yer almalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt