Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neredeyse yarim gündür konusuyorsunuz bu olayi. Hadi Quaresma tamam da, Ashley Cole ile anlassak neden aciklamayalim?

Zaten öncelik stoper ve sol bekte. Sol beki öyle yada böyle alacagiz zaten.

Fatihciğim; A2 de solbek Barış GÖK,sağbekHüseyin TOKMAK,stoperler Emre ÖZER ve yine stoper Sadık ÇİFTPINAR var.bence 4 ünüde çıkartmak şart.Kesinlikle A takımda yer almalılar.

Barış'ı çok beğeniyorum...Mertan ve Okan unutulmamalı...

Gökhan Töre'ye niye karşısınız?

Daha çok genç. Yetenek de var. Denemeye değer bence.

Neredeyse yarim gündür konusuyorsunuz bu olayi. Hadi Quaresma tamam da, Ashley Cole ile anlassak neden aciklamayalim?

Zaten öncelik stoper ve sol bekte. Sol beki öyle yada böyle alacagiz zaten.

yabanci sayisi

Fatihciğim; A2 de solbek Barış GÖK,sağbekHüseyin TOKMAK,stoperler Emre ÖZER ve yine stoper Sadık ÇİFTPINAR var.bence 4 ünüde çıkartmak şart.Kesinlikle A takımda yer almalılar.

yavas cikart be abi :D barca bile bukadar oyuncu cikartamiyor alt yapisinda :asd: sol bek baris gök...hm bilmiyorum vallahi. bu cocugu izledinmi bir kac mac. posisyon bilgisi nasil. fizigi nasil. hizlimi teknik kapsitesi nasil.

Fatih Tekke TS'ye Engin'i getiriyor deniyor?

tüpçü şike konusunda bizim desteğimizi almak için yabancı konusunda istediğimizi yapabilir. şu anda kapalı kapılar ardında ne pazarlıklar döndüğünü kimse bilemez.

Aydın@AydinCingoz4 dk

Ahmet Bulut, Quaresma ile çalışmıyoruz. Galatasaray ile biz görüşmedik dedi.

Aydın@AydinCingoz4 dk

Arda konusundaysa menajeri Bulut'un dediği şu: Arda, Atletico'da kalacak ama futbol bu

Aydın@AydinCingoz3 dk

Kendi de söylüyor ama transfer olsa bile konuşmam. Özetle Arda işi belirsiz.

buna inandim vallahi :asd:

bu Q7 haberleri seyden cikiyordur kesin.adalidan. baskan secilecek büyük ihtimalde sonra bize calim atti diye mansetlerde yazdirmak hedefi. tipik türk futbol politakasi.

bize bu robert pires tarafından neyişn davasını acmıslar yahu gelmeyen adamın davası mı olur ?

kusura bakmayında emre özer sol bek barış gök sol açık oynuyor..

Gökhan Töre'ye niye karşısınız?

Daha çok genç. Yetenek de var. Denemeye değer bence.

ben kendisini tanisikligim var belki ondandir :D karateri inanilmaz bozuk birisidir kendisi malesef. yani öyle böyle degil bu cocuk. söyle kiyaslama yapayim.. meireless bunun yaninda melekdir :( yetenekleri hakinda tartismiyorum ama bir iki top vura biliyor diye her oyuncuda alinmaz. bize yakismiyor karakteri olarak.

transfermarkt oyuncu araştıroyrum yerli sol bek, yok ya la.. almanya filanda baktım orda da yok:asd:

bizim millet sağcı hepp:SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt