Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GSTV@tvgalatasaray2 dkBaşkan Ünal Aysal'ın tüm merak edilenleri yanıtlayacağı "Seçime Doğru", Perşembe 14.00'te canlı yayında Sarı-Kırmızı ekranda!

1053687_o.gif

bakınca gülüyosun elde değil :asd:

sakin olun zaten her gelen yeni uyenin yaptigi ayni seyler ondan bundan duydum yok yonetime yakin, tamam olabilir de ama ustune gitmeyelim, nasil olsa bunlar her transfer donemi gordugumuz seyler o yuzden sakin olun

şöyle bir a2 ve diğer akademi takımları ile igili değerlendirme yapalım...

kaleciler - - eskiden çok büyük kaleci sorunu yaşardık fakat gerçekten bu aralar çok iyi bir kaleci potansiyelimiz var altyapıda..a2 den muhammed alperen uysal , u18 den birkan tetik ve u15 den anıl özer çok büyük potansiyele sahipler. özellikle u15 den anıl özer kendini bozmassa çok ümitliyim bu çocuktan.

defans - - u15 den sefa özdemir gelecek vaad eden bir oyuncu solbek ve stoper oynar defansif olarak gayet iyi, u16 dan stoper abdülkadir cansız ı çok beğeniyorum pozisyonuna göre gayet hızlı ve hava toplarında çok iyi , fizik olarak biraz daha gelişirse ileride milli takım seviyesinde olur diye düşünüyorum.. a2den stoperler sadık ve özellikle emrecan coşkun potansiyelleri olan oyuncular fakat alt liglerde kiralama yoluyla tecrübeye ihtiyaçları var...gelelim hüseyin tokmak a..şu anda herhangi bir ptt.1lig takımında banko oynar sağbek de , a takıma alınmalı bu yıl diye düşünüyorum, kupa maçlarında ve öne geçilen maçlarda tecrübe kazandırılmalı.

orta saha - - birhan vatansever i a takım la idmanlarına çıkarken çok kez gördük bu yıl, bu yıl birçok turnuva kazanan u16 milli takımının değişilmezlerinden, orta sahanın ortasında oynuyor ,ileri için potansiyeli olsada fizik olarak geliştirmeli kendini..yine u16 dan doğuş can incedere iki kanatdada oynuyor , oda u16 milli takımında da ilk 11 oyuncusu..çok teknik bir çocuk inşallah bozmaz kendisini..u17 den berk yıldız ı herkes biliyor zaten, tekniği, hızı çok iyi, fiziki olarak büyük gelişim gösterdi geçen yıla göre fakat takım oyununda biraz zayıf gibi..a2 den bayrampaşa ya kiralık giden serkan göksu dan çok ümitliyim, mertan ise istenilen gelişimi gösteremedi malesef..a2 den seçkin doğan kanatlarda oynuyor bu çocuktan ümitliyim fakat a2 de 1 yıl daha görmek lazım..u17 den altuğ taş da ileride gelişmesini beklediğim oyunculardan..

forvet - u15 den muhammet yeşilyurt fiziki olarak çok iyi durumda potansiyelli bir çocuk 30 a yakın golü var , u17 den serdar demir gelecekte milli takımda olmasını beklediğim bir oyuncu ,çok uzun olmamasına rağmen hava toplarında çok iyi , sırtı dönük oyunda arkadaşlarına çok iyi servis yapıyor, gol vuruşu olarak eksikleri var , gol sayısı çok olmasada daha iyi olacak diye düşünüyorum..a2 den berk ismail ünsal ise beklenen seviyeye gelmedi 1-2 yıl kiraya gitmeye ihtiyacı var bana göre .

ayrıca akademi den haberdar olmak isterseniz buyurun.. hesap bana ait

https://twitter.com/GSfutbolakademi

Arkadaşım. 2013'te üye olmuşsun. 62 tane mesaj atmışsın .. Kaynak vermeden duyum yazıyorsun ..

Kanıtla dediğim mesajıma cevap vermiyorsun , üstelik kendine savunmaya kalkıyorsun.

Hem suçlusun hemde güçlüsün ..

Burda insanlar Kaynaklı bir bilgi edinmek adına günlerce , aylarca sabahlıyorlar .

En ufak Transfer haberinde heyecan yapıyoruz biz burda. Telaşlanıyoruz.

Bir sürü 8taşlı , Fenevli , kuşlar geldi buraya , GS'li kılığına girip bombayı bırakıp gitti ..

Bir sürü taraftarımız bu yüzden ceza aldı .

Sana bu yaptığından dolayı KUŞ demeyelimde kime diyelim ?

Ayrıca yaşının ne olduğu beni ilgilendirmez . Benim için Olgunluk önde gelir , yaş değil.

Ben senin arkadaşın filan değilim.kanıtla filandemedin direk kuş diye ithamda bulundun.insan gibi sorabilirdin.hemen gay gay tavırlara girdin.ne ayaksınn anlamadım.inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.

Dortmundlu Santana Schalke 04 transfer oldu...

Süleyman seba hastaneye kaldırıldı..

Besiktas stadın ihaleye cıkması icin imzalar tamam..

Stadın maketini ben begenmedim sahsen..

Yasaksa gereğini yaparsın.yaptırımı kuş diye canım cicimle terbiyesiz tabır mı takınmak ?

Duyum paylaşacaksan mod arkadaşlara kaynağını söyleyeceksin. Uygun bulurlarsa yazacaksın. Aksi durumda burada antudan geldiğinizi düşünenlerin olması kadar doğal bir şey olamaz.

Arkadaşım. 2013'te üye olmuşsun. 62 tane mesaj atmışsın .. Kaynak vermeden duyum yazıyorsun ..

Kanıtla dediğim mesajıma cevap vermiyorsun , üstelik kendine savunmaya kalkıyorsun.

Hem suçlusun hemde güçlüsün ..

Burda insanlar Kaynaklı bir bilgi edinmek adına günlerce , aylarca sabahlıyorlar .

En ufak Transfer haberinde heyecan yapıyoruz biz burda. Telaşlanıyoruz.

Bir sürü 8taşlı , Fenevli , kuşlar geldi buraya , GS'li kılığına girip bombayı bırakıp gitti ..

Bir sürü taraftarımız bu yüzden ceza aldı .

Sana bu yaptığından dolayı KUŞ demeyelimde kime diyelim ?

Ayrıca yaşının ne olduğu beni ilgilendirmez . Benim için Olgunluk önde gelir , yaş değil.

:yenieek:

Galatasaraylılığıma inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.Ben ilk kez katıldım bu foruma bugün ne güzel insanlar varmış dedim ama birkaç toy insan çıktı yine.tepkinizi usulünce verin.hepinize kardeş diye hitap ediyorum,siz de kardeşliğin hakkını verin.tekrar ediyorum çok güzel inağsanlar var burada.sözüm birkaç çürüğe.

Hakan arıcak halimiz yok zaten çocuk değiliz . Kanıtlaması yeter,

Ama doğru olmayan birşeyi nasıl kanıtlıcak , orasıda var ya neyse.

Tamam ben vereyim ozm, bende de var numarasi.

0176849920856

Simdi kanitlamis mi oluyorum? Kanitlamasi icin tabi ki ariyacaksin. Yani sacma.

Kerim Frei transferini Ardadan vs. den daha çok istiyorum var mı bir duyum bir gelişme ?

Galatasaraylılığıma inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.Ben ilk kez katıldım bu foruma bugün ne güzel insanlar varmış dedim ama birkaç toy insan çıktı yine.tepkinizi usulünce verin.hepinize kardeş diye hitap ediyorum,siz de kardeşliğin hakkını verin.tekrar ediyorum çok güzel inağsanlar var burada.sözüm birkaç çürüğe.

Haklisin.

Ama sen Drogba gitsin Elmander kalsin demistin. Biraz dikkat lütfen.

Ben senin arkadaşın filan değilim.kanıtla filandemedin direk kuş diye ithamda bulundun.insan gibi sorabilirdin.hemen gay gay tavırlara girdin.ne ayaksınn anlamadım.inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.

Bildirimler kısmından dikkatlice bak bakıyım :)

Kanıtla demişmiyim , dememişmiyim ..

Hadi git şimdi sallamalarını kendi forumunda yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt