Serhat Kars
Cezalı
- 10 Mayıs 2011
- 487
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
Anlamadım kardeşim k.bakma :confused:
ucakta mis![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ucakta mis![]()

Arkadaşım. 2013'te üye olmuşsun. 62 tane mesaj atmışsın .. Kaynak vermeden duyum yazıyorsun ..
Kanıtla dediğim mesajıma cevap vermiyorsun , üstelik kendine savunmaya kalkıyorsun.
Hem suçlusun hemde güçlüsün ..
Burda insanlar Kaynaklı bir bilgi edinmek adına günlerce , aylarca sabahlıyorlar .
En ufak Transfer haberinde heyecan yapıyoruz biz burda. Telaşlanıyoruz.
Bir sürü 8taşlı , Fenevli , kuşlar geldi buraya , GS'li kılığına girip bombayı bırakıp gitti ..
Bir sürü taraftarımız bu yüzden ceza aldı .
Sana bu yaptığından dolayı KUŞ demeyelimde kime diyelim ?
Ayrıca yaşının ne olduğu beni ilgilendirmez . Benim için Olgunluk önde gelir , yaş değil.
Yok daha neler, cikipta sana numara verecekti. Neyin kafasini yasiyorsun..?
Yasaksa gereğini yaparsın.yaptırımı kuş diye canım cicimle terbiyesiz tabır mı takınmak ?
Arkadaşım. 2013'te üye olmuşsun. 62 tane mesaj atmışsın .. Kaynak vermeden duyum yazıyorsun ..
Kanıtla dediğim mesajıma cevap vermiyorsun , üstelik kendine savunmaya kalkıyorsun.
Hem suçlusun hemde güçlüsün ..
Burda insanlar Kaynaklı bir bilgi edinmek adına günlerce , aylarca sabahlıyorlar .
En ufak Transfer haberinde heyecan yapıyoruz biz burda. Telaşlanıyoruz.
Bir sürü 8taşlı , Fenevli , kuşlar geldi buraya , GS'li kılığına girip bombayı bırakıp gitti ..
Bir sürü taraftarımız bu yüzden ceza aldı .
Sana bu yaptığından dolayı KUŞ demeyelimde kime diyelim ?
Ayrıca yaşının ne olduğu beni ilgilendirmez . Benim için Olgunluk önde gelir , yaş değil.
Hakan arıcak halimiz yok zaten çocuk değiliz . Kanıtlaması yeter,
Ama doğru olmayan birşeyi nasıl kanıtlıcak , orasıda var ya neyse.
Galatasaraylılığıma inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.Ben ilk kez katıldım bu foruma bugün ne güzel insanlar varmış dedim ama birkaç toy insan çıktı yine.tepkinizi usulünce verin.hepinize kardeş diye hitap ediyorum,siz de kardeşliğin hakkını verin.tekrar ediyorum çok güzel inağsanlar var burada.sözüm birkaç çürüğe.
Ben senin arkadaşın filan değilim.kanıtla filandemedin direk kuş diye ithamda bulundun.insan gibi sorabilirdin.hemen gay gay tavırlara girdin.ne ayaksınn anlamadım.inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.