Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

quaresmadan çok Ardayı merak ediyorum şuan. Hiç mi ihtimal yok dönmesine

vay arkadas ne bu heyecan millette bugün:asd:

seref sen gelince böyle oluyor söyliyim:D

bence su siralar transferden daha cok uzerinde durulmasi gereken icerideki kriz ve kontenjan problemli.

zira hic transfer yapmasak bile yeni sezonda da kontenjan sorunumuz olacak gibi. ayrica biz amrabat'a 8 milyon euro'yu tribunde otursun diye mi verdik?

transferden daha onemli olan su an bu iki sorun. ayrica yeni yonetimle hoca anlasabilecek mi, hocaya kil kil muamele yapacaklar mi orasi da muamma.

transfer dert etmeyin bence. elbet birileri alinir. iki sezondur cok onemli hamleler yapiyoruz gordugunuz gibi. bu sezon da yapilacaktir. ancak bombalarin patlamasi icin kontenjan ve yonetim sorununun sonlandirilmasi gerekir diye dusunuyorum.

Ynt: Transfer Nöbeti

Burası aile çay bahçesine dönmüş.Transferden sonra her§ey konuşuluyor. :)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birkaç gündür yokum, gelişme falan var mı? Frei haberleri dolaşıyor

bence su siralar transferden daha cok uzerinde durulmasi gereken icerideki kriz ve kontenjan problemli.

zira hic transfer yapmasak bile yeni sezonda da kontenjan sorunumuz olacak gibi. ayrica biz amrabat'a 8 milyon euro'yu tribunde otursun diye mi verdik?

transferden daha onemli olan su an bu iki sorun. ayrica yeni yonetimle hoca anlasabilecek mi, hocaya kil kil muamele yapacaklar mi orasi da muamma.

transfer dert etmeyin bence. elbet birileri alinir. iki sezondur cok onemli hamleler yapiyoruz gordugunuz gibi. bu sezon da yapilacaktir. ancak bombalarin patlamasi icin kontenjan ve yonetim sorununun sonlandirilmasi gerekir diye dusunuyorum.

Takımı gençleştirme ne durumda...

Mustafa Oruçli

Okay Yokuşlu

Tolgay Arslan

Taylan Antalyalı

Emre Kılınç

Gökhan Töre ne durumda?

kontejyan çok önemli bunun için alıcagımız yerli oyuncuların önemi X2 oluyor reis o yüzden yerlileri soruyoruz hep :sad007:

Hiç olmazsa 1 isim verseydin 1-2 gün zaman geçirirdik o haberle :D

şerif abi;

içerdeki sorunları bilemem ama seçim olur herşey halolur modundayım ben. bu her zaman böyle olmuştur seçim olur yeni umutlar-plnalar konuşulur..

yabancı kontenjanı diyoruzda; yerli genç oyuncuları almanın kontenjanla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. ben açıkcası sol bek + diğelerinin yerli olmasından yanayımm...

Twitter'da Şeref reis Nani için Manchester ile anlaştığımızı söylemiş gerçek mi o adres..

Duyumsuzluktan kuruduk aydinlat bizi seref reis

alper potuk meselesinde butun duyumcular patladi. haliyle yeni isimler yumurtlayamiyorlar. aslinda bu onlarin sucu degil. gordugunuz uzre transfer denen sey resmi imza atilmadiktan sonra gecerlilik kazanmiyor. birileriyle gorusuluyor, söz alinip imza asamasina geliniyor, hatta bazilariyla imzalar bile atiliyor ancak son anda bir aksilik cikip iptal oluyor. sonra da olan gerek yonetimdekilere gerek sosyal medyada bu isimleri dillendirenlere oluyor. o yuzden ne bana ne x bir duyumcuya ne de yonetimdeki kimselere(baskan da dahil) inanmayin derim. tek gercek galatasaray.org, galatasaray sportif as kap sayfasidir :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt