Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
quaresmadan çok Ardayı merak ediyorum şuan. Hiç mi ihtimal yok dönmesine
quaresmadan çok Ardayı merak ediyorum şuan. Hiç mi ihtimal yok dönmesine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Şeref reis şuan bir şeyler yazıyor. Nöbetin en çok sevdiğim anlarından biri.![]()
Şeref reis hangi yerlileri istiyor terim kerim frei ve gökhan inler var mı
bence su siralar transferden daha cok uzerinde durulmasi gereken icerideki kriz ve kontenjan problemli.
zira hic transfer yapmasak bile yeni sezonda da kontenjan sorunumuz olacak gibi. ayrica biz amrabat'a 8 milyon euro'yu tribunde otursun diye mi verdik?
transferden daha onemli olan su an bu iki sorun. ayrica yeni yonetimle hoca anlasabilecek mi, hocaya kil kil muamele yapacaklar mi orasi da muamma.
transfer dert etmeyin bence. elbet birileri alinir. iki sezondur cok onemli hamleler yapiyoruz gordugunuz gibi. bu sezon da yapilacaktir. ancak bombalarin patlamasi icin kontenjan ve yonetim sorununun sonlandirilmasi gerekir diye dusunuyorum.
bence su siralar transferden daha cok uzerinde durulmasi gereken icerideki kriz ve kontenjan problemli.
zira hic transfer yapmasak bile yeni sezonda da kontenjan sorunumuz olacak gibi. ayrica biz amrabat'a 8 milyon euro'yu tribunde otursun diye mi verdik?
transferden daha onemli olan su an bu iki sorun. ayrica yeni yonetimle hoca anlasabilecek mi, hocaya kil kil muamele yapacaklar mi orasi da muamma.
transfer dert etmeyin bence. elbet birileri alinir. iki sezondur cok onemli hamleler yapiyoruz gordugunuz gibi. bu sezon da yapilacaktir. ancak bombalarin patlamasi icin kontenjan ve yonetim sorununun sonlandirilmasi gerekir diye dusunuyorum.
Tribun Dergi @tribundergi 1 dk
DEDİKODU : Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in de bugün yapacağı basın toplantısıyla istifa edeceği konuşuluyor.
Takımı gençleştirme ne durumda...
Mustafa Oruçli
Okay Yokuşlu
Tolgay Arslan
Taylan Antalyalı
Emre Kılınç
Gökhan Töre ne durumda?
Duyumsuzluktan kuruduk aydinlat bizi seref reis
Twitter'da Şeref reis Nani için Manchester ile anlaştığımızı söylemiş gerçek mi o adres..
Twitter'da Şeref reis Nani için Manchester ile anlaştığımızı söylemiş gerçek mi o adres..