Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan Töre resmi twitter;

"Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin."

Bir takipçisi: "@GTore17 seni zaten isteyen kim ? #fenerbahce"

Gökhan Töre: Fenerbahce 2 senedir istiyor beni

Re: Transfer Nöbeti

Artik Seref Aydin'in gelmesi bile heycan vermiyor

Ceza Muhakemesi hukukunun temel prensiplerinden birini de fenerle bağdaştırsıysan ,bunun tek açıklaması olabilir : yeterince okumuyorsun.binlerce kitapta kalıp olarak geçen bu tanımı okusaydın ilk kez duyduğun adamla veya kulüple bağdaştırmazdın.

Bence fazla uzatma sansinida zorlama,ayrica dua et Galatasaraylilar forumundasin baska bir forumda olsaydi tekme tokat atilirdin.

Bir Spor Taraftar forumunda yaziyorsun Hukukcular Birligi sitesi ya Baro forumu deil burasi.Sporda bir cok konuda belge olmasada herkez ne oldunu bilir,onun icin kani olusursa diye bisey var.

Yazdiklarin klasik kus yada kuslardan beslenen pisliklerle ayni dilden.Bütün Dünya biliyor kimin ne yaptini,yapan adam bile artik saklamaya gerek duymuyor 50 yildir yapiliyordu tüm hesabi bana ödettirmeyin diyor.

Gökhan yöreyi arenada milli maçta izlemiş çok beğenmiştim.estonya maçıydı galiba.bayılmıştık.inşallah alırız.

Coşkuncan Türk ‏@CoskuncanTrk 9 Mayıs

@GTore17
Gökhan abimizi bulmuşken fotoğraf çektirmeden olmaz :) #footballking pic.twitter.com/AAkJdI7vEt

BJ1aGz0CQAAloyq.jpg

Fake değil demekki :(

Gökhan Töre ‏@GTore17 24 Mai 12

Mögen Sie? Meine schuhe fußball pic.twitter.com/OYBsbge6

o nasil bir almanca :rolleyes:

Bence fazla uzatma sansinida zorlama,ayrica dua et Galatasaraylilar forumundasin baska bir forumda olsaydi tekme tokat atilirdin.

Bir Spor Taraftar forumunda yaziyorsun Hukukcular Birligi sitesi ya Baro forumu deil burasi.Sporda bir cok konuda belge olmasada herkez ne oldunu bilir,onun icin kani olusursa diye bisey var.

Yazdiklarin klasik kus yada kuslardan beslenen pisliklerle ayni dilden.Bütün Dünya biliyor kimin ne yaptini,yapan adam bile artik saklamaya gerek duymuyor 50 yildir yapiliyordu tüm hesabi bana ödettirmeyin diyor.

Üslup yine bozuldu :) Boşuna nefes alıyor senin gibiler.

Q7 %70 Bitmiş demiş Ahmet Bulut. Doğru mu acaba

Bu Gökhan töre haberleri nereden türedi yine,sanmiyorum Bizim ciddi ilgimiz olsun.

Ahmet Bulut 5-10 kurus kazanmak icin cocuga yanlis adim attirdi futbol hayatini bitirme noktasina getirtti simdi olayi toparlamaya calisiyor.

Aydın Karabulut'ta çok iyi futbolcu bence , sırf Elazığ'da diye görülmüyor, Almanya2.liginde olsa önemli futbolcu olurdu ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt