Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gokhan Tore gelecegine ayni ligden Aras Ozbiliz gelsin.Takimi Kuban Spartak-Lokomotiv-Dinamo Moskava,Rubin Kazan gibi guclu takimlari gecip Avrupa Kupasina gitme hakki kazandi ve takimin 9 gol 4 asistle en cok golatan en etkili oyuncusu oldu..Rusya liginde gayet ust duzey istatistikler bunlar zor bi lig Rusya.(Gokhan Tore Maca Cikamadi dogruduzgun)

Aras icin bal yapan ari diyebiliriz.Ajax altyapili sagkanatta dribbling ve sut ozelligi olan guclu bi oyuncu.Ustelik Turk Telekom Arena acilisina gelmisti Bakirkoylu ve hasta Galatasaray'li.Bence kesinlikle ilgilenmeliyiz:yenieek:

Soyle bi roportaji var Ajax'ta oynarken;

Ajax'ın futbolcusu Özbiliz:"Galatasaray'da oynamak isterim"
s_124891_8817_2010_1.jpg

©unbekannt​

Hollanda ekibi Ajax'ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Aras Özbiliz, "Doğuştan Galatasaray'lıyım. Ama once Ajax'ta futbol oynayıp ileride de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

Antalya Belek'te bulunan Cornellia Diamond Otel'de kamp yapan Ajax'ta oynayan aslen Diyarbakır'lı ancak Hollanda doğumlu olan Aras Özbiliz, "Ajax alt yapısında yetiştim. Şu anda A takımda bulunuyorum. Ilk hedefim Ajax'ta kendimi kanıtlamak. Bir Türk olarak başarılı olup, Avrupa'nın tanınmış futbolcusu olmak istiyorum" diye konuştu.

Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu da belirten Özbiliz, "İleride tabiki Galatasaray'da futbol oynamak isterim" dedi.

Gurbetçilerden Gökhan Töre'ye gerek yok ama Kerim Frei denenbilir.

Ait oldugun türün basindakinin bir iki Tapelerini yazalim buraya istiyorsan üslup nasilmis Bizde görürüz sizin kusgillerde.

Mail adrsini ver kombine fotoğrafını atayım.ama eğer gaatasaraylı olduğumu kanıtlarsam kendine küfür edeceksin burada uluorta kabul mU?

Gökhan Töre resmi twitter; "Çok soru geliyor hangi takımı istiyorum diye. Türkiye'de Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray'dan başka takımda oynamak istemem şuan için"

Bir Fenerbahçeli takipçisi @GTore17: "Seni zaten isteyen kim?"

Gökhan Töre: "Fenerbahçe 2 senedir istiyor beni.":D

Nuri her türlü iş yapar.Yerli olması süper bide.

Gokhan Tore gelecegine ayni ligden Aras Ozbiliz gelsin.Takimi Kuban Spartak-Lokomotiv-Dinamo Moskava,Rubin Kazan gibi guclu takimlari gecip Avrupa Kupasina gitme hakki kazandi ve takimin 9 gol 4 asistle en cok golatan en etkili oyuncusu oldu..Rusya liginde gayet ust duzey istatistikler bunlar zor bi lig Rusya.(Gokhan Tore Maca Cikamadi dogruduzgun)

Aras icin bal yapan ari diyebiliriz.Ajax altyapili sagkanatta dribbling ve sut ozelligi olan guclu bi oyuncu.Ustelik Turk Telekom Arena acilisina gelmisti Bakirkoylu ve hasta Galatasaray'li.Bence kesinlikle ilgilenmeliyiz:yenieek:

Soyle bi roportaji var Ajax'ta oynarken;

Ajax'ın futbolcusu Özbiliz:"Galatasaray'da oynamak isterim"
s_124891_8817_2010_1.jpg

©unbekannt​

Hollanda ekibi Ajax'ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Aras Özbiliz, "Doğuştan Galatasaray'lıyım. Ama once Ajax'ta futbol oynayıp ileride de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

Antalya Belek'te bulunan Cornellia Diamond Otel'de kamp yapan Ajax'ta oynayan aslen Diyarbakır'lı ancak Hollanda doğumlu olan Aras Özbiliz, "Ajax alt yapısında yetiştim. Şu anda A takımda bulunuyorum. Ilk hedefim Ajax'ta kendimi kanıtlamak. Bir Türk olarak başarılı olup, Avrupa'nın tanınmış futbolcusu olmak istiyorum" diye konuştu.

Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu da belirten Özbiliz, "İleride tabiki Galatasaray'da futbol oynamak isterim" dedi.

Türk pasaportu yok Aras Özbiliz - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

kimley geliyor simdi? 5-6 saattir nobeti takip edemedim. :asd:

Mail adrsini ver kombine fotoğrafını atayım.ama eğer gaatasaraylı olduğumu kanıtlarsam kendine küfür edeceksin burada uluorta kabul mU?

Bak bidaha isbat ettin kusgillerden oldugunu,Hukuk okumus Galatasarayli Birisi böyle cocukca salakca seyler asla yazmazdi,bu yazdigin tam 12nümerodaki avukat kizanciklarin yazi sekli.Hadi isine bak bidaha cevap vermek zorunda kalcam seyler yazmayi birak.

5baa04.jpg

Galatasaray'da şampiyonlukla sonuçlanan sezon sonrasında gözler transfere çevrildi. Başkan Ünal Aysal'ın da son yaptığı açıklamalar sonrasında netleşen transfer listesi için son kararı Fatih Terim verecek. İşte sarı-kırmızılıların listesindeki isimler...

FOTO GALERİ için Tıklayın
https://www2.gscimbom.com/futbol/gs51790-iste-galatasarayin-transfer-listesi-2-28-05-2013.html
https://www2.gscimbom.com/futbol/gs51790-iste-galatasarayin-transfer-listesi-2-28-05-2013.html

zaten forumda bazı kuşgillerin varlığı ortada hatta bazı tecrübeli üyelerin içinde olduğunu bile düşünüyorum

Gökhan Töre resmi twitter; "Çok soru geliyor hangi takımı istiyorum diye. Türkiye'de Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray'dan başka takımda oynamak istemem şuan için"

Bir Fenerbahçeli takipçisi @GTore17: "Seni zaten isteyen kim?"

Gökhan Töre: "Fenerbahçe 2 senedir istiyor beni.":D

sahte hesap'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt