Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalnız trabzon seçimi son sandığa kadar gider çünkü kalan sandıklar hacıosmanoğlunun fazla olduğu sandıklarmıs hatta 9. sandıkta ara baya kapanmış

Hadi bakalım maç başlıyor :)

Takkmda en az 8 yabanci olmadan Şampiyonlar ligjnde basari hayal .gokhan inler asla melo kadar faydali olmaz .6+0 cok sacma bir kural yabancilarin tribumde kalanlari nasil form tutacak ya da sadece sampigknlar ligi icin naniye sol beke para versen ne olacak .bu demiroreni baasa getifenlerin ben .

hangi kanallar veriyor Lille maçını

Chedjouuuuuuuuuu

ntvspor son dk geçti la.başkan reyes,forlan ve ujfalusi için gitmiş madride:yikes:

Aynen keşke satılmasa hiç :D ben içmiyorum belki ondan böyle diyorum.Yanlış diyorsam özür diliyorum.

bugün içkiye sansür yaparlar, ben içmiyorum iyi yapıyorlar dersin, yarın youtube'u, twitter'ı kapatırlar o zaman ne oldum dersin!!

bugün 10 dan sonra içki satışı yok derler, yarın 6 dan sonra cafelere giremezsin derler.

bugün benim özgürlüğüm, yarın senin..

Telegolü gördünüz mü ? Adnan Öztürk Başkan hakkında sert konuşmuş kurnazlık yapıyor demeye getirmiş ben onla hiç bir şekilde çalışmam artık demiş tövbe tövbe yok yere iş yapıyorlar:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt