Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cardozo hocaya diklenmiş [video=youtube;nKVCl3nPex4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nKVCl3nPex4#at=37[/video]

Hacıosmanoğlu farkı indirdi 9.sandıkta.

Muharrem Usta 1019

Hacıosmanoğlu 943

hacıosmanoğlu farkı eritiyor, febeli başkan olamayacak,hacıosmanoğlu geliyor..

Renktaş niye yanlış diyeceksin kendi görüşünü diyorsun sana göre doğru olan budur bende diyorum eğer devlet insanları çok iyi eğitme derdinde olsaydı bugüne kadar zaten halk belli bir seviyede olurdu doğrunun yanlışın farkında olurdu sigara içen sayısı da azalırdı alkolde azalırdı benim dediğim bu yani yasaklarla bir yere varılmaz her şeyin başı eğitim. Tabi senin görüşüne saygım sonsuz renktaş :yenieek:

Aynen haklısın yanlış söyledim.Yasaklar daha çok cezbeder.

beyler bu chedjou var ya.. kaya gibi kaya.. 10 dk izledim notumu verdim ; bu stilde bir defans oyuncusu daha gelmedi türkiyeye.. vay arkadaş dedim iki hareketinde..

içim rahat telegol'e dönebilirim...:)

Fark 76 ya düştü Hacıosmanoğlu kazanacak Sprint attı geliyor

Muharrem Usta Fenerbahçeli ve Trabzonspora hükümetin yolladığı bir başkan adayı.Şikeli Şampiyonluk kupasını istemiyor 30 senedir şampiyon olmadık diyor. Kibarca Fener Trabzonspor başkanlığını alıyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu Aziz Yıldırımın çekindiği başkan adayı. Bugün Aziz yıldırıma emek hırsızı dedi.Bizim işimize gelebilecek bir başkan. O kupayı söke söke alıp Anıtını dikeceğim diyor. Gözü kara

Şedşu ne kesti bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt