Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Artik transfer sezonunda heyecan beklemeyin. Hele seneye neredeyse hic transfer yapilamayacak. Eldeki yabancilar fazla bile olacak.

Dunyada bir ornegini zor uygulama ile ozellkle avrupada mucadele edecegiz. Ben artik milli takimi desteklemiorum. Bu fenerasyon gitmedende desteklemeyecegim.

Cogu kisi kadro kuramiorum filan diyor. Seneye birde gorun siz.

Ben artik milli takimi desteklemiyorum. Kimse burda milliyetcilik yapmasin. Adamlar resmen bzi tokezletme derdindeler.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şahsen benim milli takımım da GALATASARAY

Cevap: Transfer Nöbeti

"aziz yildirim diye bir adam var" puahahahhahahahaahahaaa

kardeş bu hacıosmanoğlu çok pis mafya ikinci başkan yapacağı sebahattin çakıroğlu o daha büyük bir mafya hahahahahaha bunlar resmen azizi bitirmeye gelmişler bak dikkat et adam 4 gündür azize her yerde hırsız diyor çıt yokkkkkk

ünal başkan ,fatih terim ve cansun ottomans ta kahçe içiyormuş şöyle bol bol da resim çektirsinlerde şu medya çenesini kapasın artık

kardeş bu hacıosmanoğlu çok pis mafya ikinci başkan yapacağı sebahattin çakıroğlu o daha büyük bir mafya hahahahahaha bunlar resmen azizi bitirmeye gelmişler bak dikkat et adam 4 gündür azize her yerde hırsız diyor çıt yokkkkkk

İyi o zaman bizim taraftarın son maçta trabzonsporluları tribüne çağırması iyi oldu :D

kardeş bu hacıosmanoğlu çok pis mafya ikinci başkan yapacağı sebahattin çakıroğluo daha büyük bir mafya hahahahahaha bunlar resmen azizi bitirmeye gelmişler bak dikkat et adam 4 gündür azize her yerde hırsız diyor çıt yokkkkkk

desene bunlar laz ziya ve cakir gibi tombalaci aziz'i bitirmeye ant icmisler :D

S%C3%BCleyman-%C3%87ak%C4%B1r-Resimleri.jpg

aman abi bize bulasmasinda...bizde trabzon'dan oyuncu filan almayalim..

ya var ya çok çirkin şeyler olacak gibime geliyo ts'la guşların arasında :D

Ya neden AB üyeliğine tüm aday ülkelerde AB statüsündeki ülkelerde futbolcular yabancı sayılmıyor da bizde sayılıyor. Bu kafayla kimse avrupada başarı falan beklemesin. demek ki bizim ülkedeki futbolun amacı; sadece lokal olsun ve insanlar bununla uyusun ülkenin sorunları bi anda unutulsun. başka neden göremiyorum.

Ya neden AB üyeliğine tüm aday ülkelerde AB statüsündeki ülkelerde futbolcular yabancı sayılmıyor da bizde sayılmıyor. Bu kafayla kimse avrupada başarı falan beklemesin. demek ki bizim ülkedeki futbolun amacı; sadece lokal olsun ve insanlar bununla uyusun ülkenin sorunları bi anda unutulsun. başka neden göremiyorum.

Bizim kadar uzun üyelik(edit:adaylık) dönemi geçiren bir ülke biliyor musun sen? :) AB olayına fazla bel bağlamamak lazım, başta Avrupalılar istemez böyle bir şeyi.

ünal başkan trabzonun yeni başkanını da yanına alsa federasyona bi ziyaret yapsalar da yabancı sınırlamasını kaldırtsalar çok iyi olur

ünal baba ve hacıosmanoğlu :weqweq: :weqweq: :weqweq: :weqweq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt