Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim kadar uzun üyelik dönemi geçiren bir ülke biliyor musun sen? :) AB olayına fazla bel bağlamamak lazım, başta Avrupalılar istemez böyle bir şeyi.

Ya işin o boyutu farklı bu yabancı transferinde onların bir talimatı yok ki tff isterse 5dkda böyle bir kanun koyar rahatça yabancı transferinin önü açılır.

Beyler Şeref gelmiş ne anlatti? Biri özet geçebilirmi?

karsisinda espri patlatsan topuguna sikacakmis gibi bir hali var :D

arkadaşlar size bi olay anlatayım bugün trabzonun mazbata töreninde gazetecinin biri hacıosmanoğluna başkanım şöyle dönünde bi resim çekelim demiş

hacıosmanoğlu şu cevabı vermiş:

ben trabzon başkanıyım sen benim baktığım yerde olacaksın

hahahahahahahaha

adam harbi çok değişik biri yaaaaa

Her sene Türk futboluna yeni yeni heyecanlar geliyor.Yeni heyecan da Hacıosmanoğlu.Yanlız bu Hacıosmanoğlu'nun,İstanbul da bir sürü nalbur dükkanları var.Elemanları bile tehlikeli.

selamun aleykum . beyler duyum ws. aktarabileceğiniz bişeyler var mı iş yoğunlugundan gun içi bakamıyorum

arkadaşlar size bi olay anlatayım bugün trabzonun mazbata töreninde gazetecinin biri hacıosmanoğluna başkanım şöyle dönünde bi resim çekelim demiş

hahahahahahahaha

raconu kesmis adam ya :D

sahsen haci'yi cok sempatik buluyorum :asd:

hahahahahahahaha

Hacıosmanoğlu esaslı adamdır. Şimdi fener düşünsün :asd:

yabanci kisitlamasinin kalkmasi haciosmanoglunun tff binasina bir ziyarete bakar aslinda :D

Adamin gülümsedigini görmedim simdiye kadar :) Gercekten de her an sikacakmis gibi bir izlenim veriyor bana :D

trabzonspor-1369742177.jpg

Trabzonlar burda kiralik katile sanki sözlesmeyi veriyor . vur emri gibi. haciosmanogluda kameraya bakiyor ..."vur dediler vurmaya geliyorum aziz !!!"

Yeni yönetimde Ali Dürüst, Albayrak, Ulusoy'un oğlu, Sabancı, Haldun Üstünel olsa çok iyi olurdu :Z5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt