Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.911
- 6.596
- 2.463
Cevap: Transfer Nöbeti
mert yumurtladı o gol yenir mi allahaşkına
mert yumurtladı o gol yenir mi allahaşkına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
----Hoca heralde sistem'i sectigi icin sistem'e göre oynatir-----
Burda anlatmak istediğini Türkçe olarak anlayamadım onu sormak istedim.
o 3 ü hoca nasıl oynatırsa öyledir
Gurbetçi Türk diyorsan bende onları kasttetmiştim
Yerli sol bek ve Sağ bek bulmak zor o yüzden oralara yabancı şart ama defans göbeğini yerli yapabilirdik.
Seref Aydin Twitter duyumcularindan en cok Ibrahim Setene güvenin dedi. Ilk agizdan aliyor duyumlari dedi. Ama bize göre kolpacinin önde gideni. Hic tutturdugu yoktur transferi.
Napacaz simdi?![]()
Buyur kendin bul anlamini.
beyler yalnız bu chedjou işinden kıllanmaya başladım ben![]()
beyler yalnız bu chedjou işinden kıllanmaya başladım ben![]()
Bir aksilik çıkacağını düşünmüyorum açıkcası, geçde olsa alırız Chedjou'yu.
Evet ister sol açık, sağ açık şeklinde bir 3 lüyle oynar, ister senin dediğin gibi değişken ofansif bir üçlüyle. Bunu anlamak senin için bu kadar zormu, seninle ilgili fikirlerim değişmeye başlıyor.
Bekletiyorlar bence adamı, gerçi Hakan bunun için dünyasnın en iyisi diyor ama daha iyisini bulmaya çalışıyor olabilirler
Serdar Taşçı veya Ömer Toprak filan olabilirdi.75 milyonluk nüfusu olan ülkede sol bek ve stoper yok.Bizim herşeyimiz yarım.
Bekletiyorlar bence adamı, gerçi Hakan bunun için dünyasnın en iyisi diyor ama daha iyisini bulmaya çalışıyor olabilirler
iboya göre dün Fatih hoca istifa ediyodu...![]()
4-2-3-1 sistem de ofansif üclü olur genellikle. Soner de bu sekilde yapmis kadro'yu.
dünyanın en iyisi mi![]()