Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

----Hoca heralde sistem'i sectigi icin sistem'e göre oynatir-----

Burda anlatmak istediğini Türkçe olarak anlayamadım onu sormak istedim.

Buyur kendin bul anlamini.

o 3 ü hoca nasıl oynatırsa öyledir

Not: Cümlede 'o' eksik. Hoca heralde o (4-2-3-1) sistemini sectigi icin o sistem'e göre oynatir. Ok ?

Gurbetçi Türk diyorsan bende onları kasttetmiştim :)

Yerli sol bek ve Sağ bek bulmak zor o yüzden oralara yabancı şart ama defans göbeğini yerli yapabilirdik.

Serdar Taşçı veya Ömer Toprak filan olabilirdi.75 milyonluk nüfusu olan ülkede sol bek ve stoper yok.Bizim herşeyimiz yarım.

beyler yalnız bu chedjou işinden kıllanmaya başladım ben :o

Evet ister sol açık, sağ açık şeklinde bir 3 lüyle oynar, ister senin dediğin gibi değişken ofansif bir üçlüyle. Bunu anlamak senin için bu kadar zormu, seninle ilgili fikirlerim değişmeye başlıyor.

4-2-3-1 sistem de ofansif üclü olur genellikle. Soner de bu sekilde yapmis kadro'yu.

Serdar Taşçı veya Ömer Toprak filan olabilirdi.75 milyonluk nüfusu olan ülkede sol bek ve stoper yok.Bizim herşeyimiz yarım.

yabancı oyuncu sınırı yerli oyuncu çıkmasını sağlamaz yerli oyuncu isteyen İspanya ,Fransa, Almanya vs ülkeler gibi 2 liglere 20 üzeri takım koyarsın 3. liglere a.b.c.d falan kategoriler koyup birsürü takım koyarsın fbrika gibi oyuncu çıkar gelde tüp kafalıya anlat işte

Mesela ben sevdiğim kızı görünce, ilk 11'de Sneijder ve Drogba'yı beraber gördüğüm gibi seviniyorum. Ama onun yokluğu Sanki bir Hakan Balta, hep bir Aydın Yılmaz.

bu gisişle haziran sonuna kadar yine birşey çıkmayacak sanırım :o

4-2-3-1 sistem de ofansif üclü olur genellikle. Soner de bu sekilde yapmis kadro'yu.

Soner sol açığa koymu alenen, bende sneijder burada olmaz dedim o da sağ içte oynayacak dedi. Bu adamın ortada serbest oynaması sağında solunda da iyi oyuncular olması gerektiğini söyledim. Bilmem yanlış mı

Veysel Sari gol atti beyler. Simdi herkesin ilk 11'inde onun ismi yazicak, Eboue'nin yerine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt