Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum

bana pek inandırıcı gelmedi. tam tersi aziz arda için her türlü parayı vermeyi göze alacak türden bi adam

sebebi Felipe Santana mis o yuzden istifa etmis!

fransinin yeni Patrick vieira si deniliyor buna. canli olarak izlemedim . yotubede bir kac videosunu izledim bende benzetim ama yinede canli izelmeden kendi yorumu yapmak istemiyorum. ama fransizlar tarafindan yeni Patrick vieira olarak görülüyormus resmen. bu sene olmasa en gec 1-2 yil icinde elit takimlara gidermis.

ben izledim, net vizyon transferi olur ,hem günü kurtarır hemde ileriye dönük büyük yatırım olur, öncelikle defansif olarak melodan cok daha iyi ,hucuma dönük pasları,hucuma katkısıda meloya yakın hali hazırda ,yönetim elini cabuk tutup uygun paraya alırsa inanılmaz büyük bir yatırım yapmış olur..

Aykut kocaman tam salak vallah cop oyuncu icin istifa etmis :D

rıdvan okadar atıp tutuyordu. yiyorsa geç de şikecilerin başına görelim futbol bilgini

Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum

sacma, yalan, kolpa haber

Jem Karacan gelirse en az Alper kadar top oynar ama Türkiye'ye gelmez sanırım, o yönde bir açıklama yapmıştı.

iyi nöbetler beyler

gelişmeleri yazabıilirmisinz yeni geldimde

fb den akşam üzeri açıklama gelir

Galatasaray malatyaya araba yolladı

2006 da denizliye teşvik gitti

8-0 lık ankaragücü maçında şike vardı

hahahahahahahahahahaha:asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Şimdi de Burak <==> Torres Konuşuluyor yaaa.., Memba - Fotomac

Burak <==> Torres + (5 M Pound) veya;

Burak <==> Torres + (Lukaku 2 yıl bedelsiz kiralık) belki olur..

fenev'de herkes gider tescilli sikeci aziz kalir

ne igrenc bir camia adamin agizina bakiyorlar

aykut kocaman istifası sonrası
6.jpg

bence azize aykutla bu sene de şampiyon olamayacağını anladı. yalandan terso yaptı aykuta gitisn diye. yine gider boş beleş bi yabancı t.direktör getirir

Osman Altunterim : ÖZEL : Bülent Tulun, İngiltere'ye gitti! Hedefte Nani ve Jem Karacan var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt