Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Jem Karacan gelirse en az Alper kadar top oynar ama Türkiye'ye gelmez sanırım, o yönde bir açıklama yapmıştı.

jem gelir gs ın alt yapısında yetişmiş bir futbolcu ama ailesinden uzak kalınca ingiltereye geri dönmüş mehmet topalın ingilterede yetişmişi gibi stili biraz daha teknik ondan

ben izledim, net vizyon transferi olur ,hem günü kurtarır hemde ileriye dönük büyük yatırım olur, öncelikle defansif olarak melodan cok daha iyi ,hucuma dönük pasları,hucuma katkısıda meloya yakın hali hazırda ,yönetim elini cabuk tutup uygun paraya alırsa inanılmaz büyük bir yatırım yapmış olur..

videolarda izlediigim gibi devamligi varsa muthis oyuncu cididen. ama videolarda genelikle en iyi tarafini gösteriyorlar .ya ni oyun icinde yaptiklari hatalari göstermiyorlar :D ama tarzi resmen Patrick Vieira ye beziyor. sanki ikizi gibi oyun olarak. tarzi hareket cekli ve sayre bire bir. pass yetenegide iyi. teknigi melo kadar iyi olmasada yeterlidir. ilere cikislarida ve hizida cok iyi. defansiv hamleri kesinle dediklerine katiliyorum. melodan daha iyi.

sonuc : kaptirmazlar bize gibime geliyor. fransa milli takimada cagirilmis herif. zor transfer. ilgilenirsek yinede 30% veriyorum drogba chedjou gibi isimlerden dolayi.

Nani´yi gercekten alirsak, sezon genelinde baya rotasyon yapacagimizin kaniti olur. Baska ihtimal yok cünkü.

Bi hafta Drogba, sonra Sneijder, bazen Nani, bazen Eboue dinlenir. O tarz birsey yapariz artik :)

Sao Paulo Başkanı, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Felipe Melo’nun transfer listelerinde olmadığını ifade etti!

benimde inanasım gelmiıyor ama bana söylediği listeyle yarınki listeyi karşılastıracam yönetim listesini basıl olacak bakalım ,banada biraz saçma geliyor ama belli olmaz yinede

arda'yi isteyen zaten aziz..

bize zamaninda 15m bonservis teklif etmisti

arda'ya 6-7m teklif etmis cirkef emre vasitasiyla ama arda reddetmis

her haliyle yalan oldugu belli

aziz anladi kocaman da is yok pacalari kurtarmak icin kovdu

aziz sike yapmadan kimi getirirse getirsin bizde fatih hoca ve kaliteli adamlar oldugu sürece sampiyon olmasi IMKANSIZ

Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum

Asaletin Yeter (@uA1905od) saat 2:08 PM on Çar, May 29, 2013 gibi tweetledi:

Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor >

Asaletin Yeter (@uA1905od) saat 2:09 PM on Çar, May 29, 2013 gibi tweetledi:

Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum

Hadi kaynak göstermedin bari kendi cümlelerinle aktarsaydın

Nani´yi gercekten alirsak, sezon genelinde baya rotasyon yapacagimizin kaniti olur. Baska ihtimal yok cünkü.

Bi hafta Drogba, sonra Sneijder, bazen Nani, bazen Eboue dinlenir. O tarz birsey yapariz artik :)

eboue solbek melo değişmeli oynarlar artık bence ön tarafdaki isimlerin yeri garanti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt