Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Okan Dereli miydi neydi valla üzerine düşsek daha iyi olur ama tr için ayrı bir kadro kuruyoruz gibi geldi bana da.....

Ya arkadaş görende Erman'ı ilk 11 için alıyoruz sanacak..Geçen sene herkes burada Engin Engin diye ölüyordu, çünkü sıkıntılı geçen maçların 2.yarılarında oyuna girip hareket getirebilecek oyuncu eksikliği çektik geçen sene..Ama Engin'i kullanamadık bir türlü..Bu sene onun açığını kapatabilecek bi isim Erman..Hayır anlamadığım burada Aydın'ın, Emre Çolak'ın, Kazım'ın fedailiklerini yapanlar her nasılsa gerçekten bu ligin kalburüstü adamlarından birine mırın kırın ediyor hayret doğrusu.

Iste bunu beyanat etmek istedim. Iyi düsünmüsün Ugur renkdas.

Sneijder öyle laubalik bi yapsin, Erman kapar formayi, bidaha birakmaz. Isimler degil, performans önemli.

Aynen.Benim hiç aklıma gelmedi Erman,hep yurtdışına gençlere odaklanmıştım.Düşünen iyi düşünmüş bence.İnşallah gelir.

auauha olaya bak sene başında erman ın sözleşmesi bitiyor almak lazım dedim durdum yedek kadro için .. bizim yönetim duymuş heralde :D sıra geldi leon osman a :D

erman kilic BJK cok yakisacak topcu yemin ederim oguzhan ile mutis ikili olurlaradi simdi dusununca biraz feda dedikleri bu senelerde hemde bonservisi ellinde

O genc deyip alacaginiz kerim frei .jem karacan .sener bilmem ne su anda ermanin vereceği katkinjn onda birini vermeZ. Pismeleri lazim daha onlarin .gs 11ine turk olarak arda ve gokhan inlerden baska kimse giremez .fenerin bjknin ilk 1inde oynayanlar dahil
Erman da bahsettiğin isimlerin vereceği heyecanın onda birini vermez.Malesef tutku heyecan yoksa para da yok :cool: Not: Bu türk futbolseverlerine ve kendime karşı bir özeleştiridir.

Erman iyi transfer,45 macta 9 gol 14 assist yapmis bir orta saha oyuncusu yedek kulubesinde oturacak.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ilerleyen yillarda yabanci sayisi 5 olacaksa genc al yada yetistir ne yapacaksin 30 yasinda adami.2 sene sonra birakir zaten

:005::005::005::005::005::005::005: :005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Sonunda.

antudaki eziklerin bizle alay edecek cesaretleri yok çünkü her an bir rezaletleri ortaya çıkıyor. ordaki yaş ve zeka ortalaması da belli sallayın gitsin :D bir çiçek açmayla bahar gelmez

evet ne zaman dalga geçseler baslarına bın türlü hal gelıyor

Ya oynar iste arada bir. Fazla dert etmeye gerek yok. Sneijder´i satip, yerini Erman ile doldurduk demedi ya kimse.

14 asist yapmis. Batalla´dan sonra ikinci. Arada bir girer oyuna, kupa maclarinda oynar bazen falan filan.

Isimize bakalim. Ben güveniyorum Baskana ve Terim´e

Erman'ın gelişi Fatih Hoca'nın Kazım, Aydın,Furkan ve Emre'ye yeterince güvenmediğinin göstergesidir.

ulan herşeyi ne yabancı sınırına baglıyorsunuz. normalde farklı kulvarda farklı yardım edebilcek ve kadroyu hem yabancı hemde kalite anlamında rahatlatıcak oyuncu. bıdıbıdıılar gırla yarabbim ya.

eray

sabri------gökhan zan-----danny---balta

yekta----ceyhun

emre colak---erman--amrabat,

-----------umut--------

gerçekten ermanı isteyenlere bu kadro müstehaktır bence.

Erman Kılıç kanat değil ki. Bize Amrabat tarzı bir kanat lazım.Eğer kontejyan olmasa zaten Amrabat 4-5 yıl 12. adamımızdı.Bize kanat lazım.Boş alan yaratıp iyi orta kesen.

Şu an takımda Amrabat hariç orta kesebilen adam yok.Riera demeyin duran top dışında ki bütün ortaları berbat ötesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt