Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste bunu beyanat etmek istedim. Iyi düsünmüsün Ugur renkdas.
Sneijder öyle laubalik bi yapsin, Erman kapar formayi, bidaha birakmaz. Isimler degil, performans önemli.
Erman da bahsettiğin isimlerin vereceği heyecanın onda birini vermez.Malesef tutku heyecan yoksa para da yok :cool: Not: Bu türk futbolseverlerine ve kendime karşı bir özeleştiridir.O genc deyip alacaginiz kerim frei .jem karacan .sener bilmem ne su anda ermanin vereceği katkinjn onda birini vermeZ. Pismeleri lazim daha onlarin .gs 11ine turk olarak arda ve gokhan inlerden baska kimse giremez .fenerin bjknin ilk 1inde oynayanlar dahil
Ilerleyen yillarda yabanci sayisi 5 olacaksa genc al yada yetistir ne yapacaksin 30 yasinda adami.2 sene sonra birakir zaten
Iste bunu beyanat etmek istedim. Iyi düsünmüsün Ugur renkdas.
Sneijder öyle laubalik bi yapsin, Erman kapar formayi, bidaha birakmaz. Isimler degil, performans önemli.
antudaki eziklerin bizle alay edecek cesaretleri yok çünkü her an bir rezaletleri ortaya çıkıyor. ordaki yaş ve zeka ortalaması da belli sallayın gitsinbir çiçek açmayla bahar gelmez
ya o dediigin millet gidip pizarroyuda alıyor.
trasnfer dönemi bitmedi boş galeyan yaratmayın
bu arada hayret ki hayret
Çarşı'dan aldım Nani, eve geldim Erman
esprisi yapılmamış...
ya mertan diyorsun 2 senede kaç maçını izlediniz ?!
ya mertan diyorsun 2 senede kaç maçını izlediniz ?!