Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ay canım. keşke kazımda dönsede st oynasa

Beyler şu 2 li 3 lü geyiğinizi lütfen noktalayın forumun farklı yerlerinde dilediğiniz şeyi tartışmak için bir üsrü bölüm var illa buraya yazmak zorunda değilsiniz.

paylaşma bu haberleri .zaten yasak

Spor Haberlerini spor sitelerinden başka nerden alıcaz... Kaynaksız haber de paylaşmıyoruz..:rolleyes:

Yasağa itiraz etmem, kabul ederim de; gerekçesinin makul olması lazım.. Burada yanlışın yerini ben bulamadım...:SS:

Sarı-kırmızılıların ilk hedefi Reading forması giyen Jem Paul Karacan. Ayrıca yine İngiltere'de Fulham forması giyen Kerim Frei ile de temas kurulacak.

Kayserispor ile Okay Yokuşlu pazarlıklarına hız verileceği öğrenilirken, Kayserispor'un şartları zorlaması halinde ise takasta kullanılması beklenen Ceyhun Gülselam'ın takımda kalacağı belirtiliyor.

Terim'in ısrarla istediği iki yıldız isim Arda Turan ve Gökhan İnler için tüm şartların zorlanmasına karar verildi.

Gökhan İnler konusunda Napoli ile temasların, bu oyuncunun menajeri üzerinden sürdüğü öğrenilirken, Arda Turan için de Atletico Madrid'e yeni bir teklif hazırlayacak.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

Spor Haberlerini spor sitelerinden başka nerden alıcaz... Kaynaksız haber de paylaşmıyoruz..:rolleyes:

Yasağa itiraz etmem, kabul ederim de; gerekçesinin makul olması lazım.. Burada yanlışın yerini ben bulamadım...:SS:

hukuksal bir yasak bu dedigim belli gazetelerin.zaten saçma haberler oluyor

Ekli dosyalar

• BLdkAI8CMAIeRh-.webp
    BLdkAI8CMAIeRh-.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 93

Okuya okuya geleyim dedim almadığımız Erman hakkında 20-30 sayfa yorum yapmışsınız :D

bende katılıyorum gereksiz uzadı. birde şimdi çocukça egleniyorla iyice pisleetiyorlar ortamı. belki onların kültürleri böyledir ama ayıp denen birşey var. evrensel sanırdım ben bu durumu ama farklıymış. ben özür dilerim şahsen kirlettiysem ortamı

Yok estağfurullah konu amacından sapmasın diye söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt