Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benitez mascherano yu istiyomus gencler

inler'i satabilirler yani

Buda iyi valla. Millete geçir geçir sonrada kirlettiysem özür dilerim. Tam Ahmet Çakar yorumları gibi olmuş.

Hepimiz özür dileyelim.

ben yapılanı söylüyorum. sen ortada onların yaptıklarını görmüyorsan bilmiyorsan benim sorunum degil. ben genelleyerek analiz yaptım. abilerisin ya belki engelliyordur görüşünü

Sen bizim kültürü nerden bilecen. Sende herseyi biliyorsun masallah. Sözlesme biten oyunculari biliyorsun, menajersin dedikodulari var, kültür desen senden sorulur.. Vay be. Sonra da ben birsey yapmadim numaralari, iyi taktik.

beyler iyi güzel de yeter olm bunalttiniz milleti

Ahmet Cakar mi gelmis :D

fifa 2013'de chedjou'yu aldım valla geri dönüşü yok bu işin yönetim 1 haziranda açıklar zaten. inşallah

ben yapılanı söylüyorum. sen ortada onların yaptıklarını görmüyorsan bilmiyorsan benim sorunum degil. ben genelleyerek analiz yaptım. abilerisin ya belki engelliyordur görüşünü

Engin sende Yunus Emre esintileri görüyorum :)

musleraya yapılan teklıf 17 ml paund mus Euro degılmıs

hukuksal bir yasak bu dedigim belli gazetelerin.zaten saçma haberler oluyor

Milet olarak vur deyince öldürüyoruz...

Yahu, adamlar haber yapıyor(iyi veya kötü); okuyup kaynaklı olarak paylaşılıyor işte, Daha ne istiyolar.:SS:

Sitelerin varoluş amacı bu değil mi zaten.

Neden, nerde hukuk diye ağlarlar anlamadım..:confused::confused:

Ulan eskiden ikili üçlü münakaşalarda konu 15dk lığına kilitlenirdi. Bayadır ben Nöbetin kilitlendiğini görmedim

transfer yes or no?

Engin sende Yunus Emre esintileri görüyorum :)

esintisi görmen dogal yunus emre idi önceki adım zaten bu gizledigim bişi degil zaten ben eski adım olsun istedim ama işin cılkını çıkardıgım için geri vermediler ki haklılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt