Burak Subay
Cezalı
- 10 Mayıs 2013
- 487
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
Nerdesin be oğlum
Nerdesin be oğlum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Inler'in durumu nedir Napoli de, kadro disi, satacaklarmi?
O değilde bize Türk solbek bir de İnler lazım
Yağız Burak @Senfo10 Protected account2m
İtalyan Sky Sports 24 kanalı 'Gökhan İnler-Galatasaray' flortü şeklinde ciddi bir haber vermiş. İzleyen var mı acaba ?
kadro disi degil, iyi paraya satabilirler
Inler sart oldu.
Kerim Frei adı gecıyordu geçenlerde. Bence alınmaması gereken bırısı. Milli mactada rezalet bı oyunu vardı. kıyaslayacak olursak gökhan töre daha saglam bana göre.
Arkadaşlar yanlış anlamayın da ciddi soruyorum ben çok uzun süredir bu foruma üye değilim tamam son 2-3 gündür artık fazla takılıyorum sadece şunu art niyet olmadan soruyorum : Bu forumdaki seviye her zaman böyle midir? bugün özellikle çok bunaldım ama sırf Galatasaray aşkı için çıkmıyorum ne kadar kalabalıksak o kadar iyide arkadaşlar bizim gibi sizin muhabbetinizden anlamayan onlarca renktaş var lütfen rica ediyorum..
2 gün aradan sonra transfer forumuna gıreyım dedım. ulan transfer ile alakalı zerre yazı yok taa 20 sayfa gerıye gıttım 2,3 yazı gördum. arkadasların
şikayet ettıgı gıbı 2 li 3 lü kişilerce alakasız yuzlerce yrum bırıkmıs sonlandırın artık. ego tatmını yada uste cıkma savasımı verıyosunuz arkadas. alt
tarafı sanal forum ya, kasmaya gerek yok beyler.
Iyi paraya belki. Yani demek o transfer de zor. N'olcak, bu yabanci sinirlamasindan nasil kurtulacagiz.
İnler yuzunden melo alinmayacaksa ins. olmaz inler transferi
Selam beyler gelişme var mı?
Arkadaşlar yanlış anlamayın da ciddi soruyorum ben çok uzun süredir bu foruma üye değilim tamam son 2-3 gündür artık fazla takılıyorum sadece şunu art niyet olmadan soruyorum : Bu forumdaki seviye her zaman böyle midir? bugün özellikle çok bunaldım ama sırf Galatasaray aşkı için çıkmıyorum ne kadar kalabalıksak o kadar iyide arkadaşlar bizim gibi sizin muhabbetinizden anlamayan onlarca renktaş var lütfen rica ediyorum..
Ulan eskiden ikili üçlü münakaşalarda konu 15dk lığına kilitlenirdi. Bayadır ben Nöbetin kilitlendiğini görmedim