Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

defans-chedjou-ya-emanet-4615339_6846_o.jpg

Nerdesin be oğlum

O değilde bize Türk solbek bir de İnler lazım

İnler ve arda'yi istiyorsak seneye kanatli sisteme donecez ve melo alinmayacak demek ki

lanet olsun su cagdisi fasist yabanci sinirlamasina

Kerim Frei adı gecıyordu geçenlerde. Bence alınmaması gereken bırısı. Milli mactada rezalet bı oyunu vardı. kıyaslayacak olursak gökhan töre daha saglam bana göre.

Transfer Nöbeti

Arkadaşlar yanlış anlamayın da ciddi soruyorum ben çok uzun süredir bu foruma üye değilim tamam son 2-3 gündür artık fazla takılıyorum sadece şunu art niyet olmadan soruyorum : Bu forumdaki seviye her zaman böyle midir? bugün özellikle çok bunaldım ama sırf Galatasaray aşkı için çıkmıyorum ne kadar kalabalıksak o kadar iyide arkadaşlar bizim gibi sizin muhabbetinizden anlamayan onlarca renktaş var lütfen rica ediyorum..

Kardeşim burada 24 saat transfer tartışılıyorda arada böyle uzayıp giden tartışmalarda oluyor ve doğal. Yüzlerce insan girip çıkıyor buraya.

Sen takılma.

2 gün aradan sonra transfer forumuna gıreyım dedım. ulan transfer ile alakalı zerre yazı yok taa 20 sayfa gerıye gıttım 2,3 yazı gördum. arkadasların

şikayet ettıgı gıbı 2 li 3 lü kişilerce alakasız yuzlerce yrum bırıkmıs sonlandırın artık. ego tatmını yada uste cıkma savasımı verıyosunuz arkadas. alt

tarafı sanal forum ya, kasmaya gerek yok beyler.

Katılıyorum..

Arkadaşlar yanlış anlamayın da ciddi soruyorum ben çok uzun süredir bu foruma üye değilim tamam son 2-3 gündür artık fazla takılıyorum sadece şunu art niyet olmadan soruyorum : Bu forumdaki seviye her zaman böyle midir? bugün özellikle çok bunaldım ama sırf Galatasaray aşkı için çıkmıyorum ne kadar kalabalıksak o kadar iyide arkadaşlar bizim gibi sizin muhabbetinizden anlamayan onlarca renktaş var lütfen rica ediyorum..

Kavga tartışma oluyordu ama bu dönem acayip suyu çıktı işin haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt