Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başka kulüpte olsalar Selçuk en az 25, Burak en az 20-25, Muslera en az 25'e okutulur. Bizimkiler için 13-15-17 gibi komik rakamlar konuşuluyor.

Bana kalsa hiçbirini satmam hiç bir fiyata zaten.

Transfer Nöbeti

Başka kulüpte olsalar Selçuk en az 25, Burak en az 20-25, Muslera en az 25'e okutulur. Bizimkiler için 13-15-17 gibi komik rakamlar konuşuluyor.

Dediğin oyuncular fener'de olsa 20-25'den aşşağiya satarlarsa adam değilim. Biz de anlayamadiğım bir mallık var bu konuda. Aziz bile arda'ya 15 cash vereyim dedi biz gittik 12'ye sattık adamı.

Turkiye liginin avrupada gordugu degerdir bu rakamlar.

Selçuk 2 senedir muthis isler yapiyor ama hicbir avrupa kulübü ciddi olarak ilgilenmiyor.

Muslera ve Burak avrupa maclarinda kendilerini gostermemis olsalarda 12-15 bile vemezlerdi inan.

Turkiye ligini kimse umarsamadigi icin, basarili oyuncularimizada hakettigi parayi vermiyorlar maalesef.

napayim aga ben nerdeyse hergun girip yorumlarinizi okuyorum ama burda herseye cevap yazmiyom diye mi tecrubeli degilim msn mi lan bu .D

Tecrübeli Üye olmak için:

- Forumda düzenli olarak vakit geçiriyor olmak (Son 1 hafta da en az 3 farklı gün online olup, mesaj yazmak),

- Yapıcı ve anlayışlı olmak, üyelerle polemiğe girmemek,

- Seviyeli olmak ve Türkçe 'yi etkin kullanmaya özen göstermek,

- Ceza kurallarına riayet etmek, son 1 ayda, 1 günden fazla ceza (MYC) almamış olmak,

- Foruma en az 6 ay önce üye olmuş olmak,

- Forumda en az 500 mesaj yazmış olmak,

- Profil bilgileri (mail, tuttuğu takım vb tam olmak)

Eğer belirlenen kriterleri sağladığını düşünüyorsan, GSCimbom.Com Ticket Sistemi Ticket Sistemi Ticket açabilirsin.

yabancı sınırı kalkmadıkça türk oyuncuları avrupaya gitmez ve yabancıların vericegi bonservisler belli sınırlarda olur

Tecrübeli Üye olmak için:

- Forumda düzenli olarak vakit geçiriyor olmak (Son 1 hafta da en az 3 farklı gün online olup, mesaj yazmak),

- Yapıcı ve anlayışlı olmak, üyelerle polemiğe girmemek,

- Seviyeli olmak ve Türkçe 'yi etkin kullanmaya özen göstermek,

- Ceza kurallarına riayet etmek, son 1 ayda, 1 günden fazla ceza (MYC) almamış olmak,

- Foruma en az 6 ay önce üye olmuş olmak,

- Forumda en az 500 mesaj yazmış olmak,

- Profil bilgileri (mail, tuttuğu takım vb tam olmak)

Eğer belirlenen kriterleri sağladığını düşünüyorsan, GSCimbom.Com Ticket Sistemi Ticket Sistemi Ticket açabilirsin.

acikladigin icin cok tesekkur ederim pasam sagolasin

Fotomaç'tan Savaş Çorlu, Kerim Frei ile anlaştığımızı yazmış. Sözde başkan bugün programda açıklayabilirmiş... İnşallah gerçekleşir o transfer. Milli maçta izlediğim kadarıyla hızlı,hareketli gördüm. Ayrıca yüksek potansiyeli olduğunu düşünüyorum...

yabancı sınırı kalkmadıkça türk oyuncuları avrupaya gitmez ve yabancıların vericegi bonservisler belli sınırlarda olur

Nöbetin adı transfer değil artık benim için o tüpçü ya gidecek yada her takımın ihtiyacına cevap verebilecek kadar adil olacak demek daha doğru olur:mad:

Bizim GSTV niye şifreli AMK onu da açıklasın.

ligi 3. bitirmek icin iyi hamle olur

bos konusmayin uyarisini gormedin mi uye olurken abicim

Hadi ben görmedim diyelim sen de görmemişsin :D

Bütün yaz boyu sanki hiç bir takımla anlaşmayacakmış gibi tatil yapıp gününü gün eden bir futbolcuya nasıl güveneceksin güzel kardeşim. Adam geçen sene 6-7 maç harici yattı. Neymiş geç anlaşma imzalanmış, kapma yetişememişmiş de falan da filan. Sen profesyonel topçu isen tatilde bile kendine dikkat edeceksin. Bu adamla kesin sözleşme imzalanırsa görün bakın oynarsa bu sene oynar (milli takıma girebilmek için) sonrası hüsran olur. Zaten kontenjan sıkıntı bence riske edilmemeli. Yerine inler cuk oturur.

Beyler fazladan oynattığımız her yabancı için fazladan vergi verelim olmaz mı? Almanya'da böyleymiş galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt