Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2013
- 2.532
- 0
- 726
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün iş Sneijder'in savunmaya ne kadar destek vereceğine bakar. Yoksa kağıda 4-3-3 yazsan da pratikte 4-2-3-1 olur.
Şöyle yerliler olsa herkes kabul eder herhalde
Selçuk
Semih
Burak
Hamit
Arda
İnler
Sabri
Gökhan
Hakan
Yekta
Emre
Erman
Tosun
Sinan(yedek beleş)
Frei
Ceyhun
Okay Yokuşlu
Kazım Kazım
Bazıları takasta kullanılabilr. Örnek Ceyhun > Okay
"Her zaman kendini hazır tutan başarılı oyuncuya 2 yıllık yeni sözleşme önerildi. Aydın Yılmaz ailesi ile bir araya gelerek son kararını verecek."
Güldüm yine sabah sabah.
Drogba bu seneden sonra gider
Burak'ı satarsak sonraki sene kimi koyacağız forvete
Üstelik yabancı sınırı 5 e düşecek o sene
Katılıyorum ama Sneijder'i orta sahaya yazınca ondan beklenenlerde farklı olacak tabi ki.Daha fazla savunma yapacak..Daha geride oynayacak , rakip ataklarda 3 lü orta saha olacak..Bu da Burak'ın kanat savunmasında ki sıkıntıyı giderir..
Ayrıca Sneijder'i orta sahaya koymak onu baskıdan da kurtarır biraz, çünkü Sneijder'den öncelikli olarak beklenmesi gereken bi 10 numara gibi oynaması , her maç gol asist yapması olmamalı.. Oyunu kurmalı , uzun-ters paslarla oyunu açmalı, kontra-atakları başlatmalı .. Takımın beyni olmalı.. Bunları beklemeliyiz Sneijder'den
Takımın gol yükünü Burak - Drogba fazlasıyla çeker
Yapmaın Allah aşkına...Muslera 10 yıl kalemizi koruyabilir. Kendi gitmek istemediği sürece(ki bu konuda da maaş iyileştirmesi dahil her türlü girişim yapılmalı ama ikna edilemezse o başka) gitmemeli. Bu 10 yılda Galatasaray en az 3-4 kaleci değiştirir. Bunun bonservisi, giderken tazminatı derken ne 20 milyonlar kaybederiz. Sahada kaybettiklerimiz de cabası. Muslera tutulmalı. ğer mazoşist değilse yönetim Muslera'yı tutmak için her türlü fedekarlığı yapmalı.. Buna rağmen gideceğim diyorsa o zaman yapacak birşey yok.