Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şöyle yerliler olsa herkes kabul eder herhalde

Selçuk

Semih

Burak

Hamit

Arda

İnler

Sabri

Gökhan

Hakan

Yekta

Emre

Erman

Tosun

Sinan(yedek beleş)

Frei

Ceyhun

Okay Yokuşlu

Kazım Kazım

Bazıları takasta kullanılabilr. Örnek Ceyhun > Okay

ah be şu inleri alsak varya azizin suratını gerçekten merak ederim o zaman. desteklesin bakalım yabancı sınırını

Bütün iş Sneijder'in savunmaya ne kadar destek vereceğine bakar. Yoksa kağıda 4-3-3 yazsan da pratikte 4-2-3-1 olur.

Katılıyorum ama Sneijder'i orta sahaya yazınca ondan beklenenlerde farklı olacak tabi ki.Daha fazla savunma yapacak..Daha geride oynayacak , rakip ataklarda 3 lü orta saha olacak..Bu da Burak'ın kanat savunmasında ki sıkıntıyı giderir..

Ayrıca Sneijder'i orta sahaya koymak onu baskıdan da kurtarır biraz, çünkü Sneijder'den öncelikli olarak beklenmesi gereken bi 10 numara gibi oynaması , her maç gol asist yapması olmamalı.. Oyunu kurmalı , uzun-ters paslarla oyunu açmalı, kontra-atakları başlatmalı .. Takımın beyni olmalı.. Bunları beklemeliyiz Sneijder'den

Takımın gol yükünü Burak - Drogba fazlasıyla çeker

Gökhan İnler kilit olur.Transfer edebilirsek rahatlarız ama edemezsek büyük sıkıntı olur bu yabancı kontenjanı bizim için.

Şöyle yerliler olsa herkes kabul eder herhalde

Selçuk

Semih

Burak

Hamit

Arda

İnler

Sabri

Gökhan

Hakan

Yekta

Emre

Erman

Tosun

Sinan(yedek beleş)

Frei

Ceyhun

Okay Yokuşlu

Kazım Kazım

Bazıları takasta kullanılabilr. Örnek Ceyhun > Okay

o boldluların gelmesi için en azından burak'ın satılması lazım

Onur

Eboue-Semih-Chedjou-Kolarov

İnler-Selçuk

Nani-Sneijder-Arda

Drogba​

Drogba bu seneden sonra gider

Burak'ı satarsak sonraki sene kimi koyacağız forvete

Üstelik yabancı sınırı 5 e düşecek o sene

"Her zaman kendini hazır tutan başarılı oyuncuya 2 yıllık yeni sözleşme önerildi. Aydın Yılmaz ailesi ile bir araya gelerek son kararını verecek."

Güldüm yine sabah sabah.

---------------------onur-----------------------

ebo------kaya--------------che-------- carlinhos

--------------------inler------------------------

----------selçuk----------sneijder--------------

nani----------- drogba---------------------arda

kadro kurmak beleş nasıl olsa :D

"Her zaman kendini hazır tutan başarılı oyuncuya 2 yıllık yeni sözleşme önerildi. Aydın Yılmaz ailesi ile bir araya gelerek son kararını verecek."

Güldüm yine sabah sabah.

ya zaten frei geliyor forma şansı olmayacak senin o yüzden mümkünse sen başka takıma gidiver aydıncığım

Melo olmazsa Inler olur kuramı doğa kanununa bile terstir,başka ne kanun varsa ona bile ters olabilir,arkalarında da Chedjou gibi bir anda ileri çıkabilen bir stoper var,çok açık veririz.

Melo-Selçuk olur, Melo-Inler olur ama Selçuk-Inler olmaz.Selçuk'un da kalitesi kat kat ötede olduğuna göre geçelim bu sevdayı.

Yabancı sınırını aşabilmemiz için İnler-Melo ya da Onur/Tolga-Muslera değişikliklerinden birini yapmamız şart hangisi bize daha çok yarar sağlar bunu düşünmek lazım hem maddi hem de performans açısından ...

Ben açıkçası Muslera/Onur-Tolga değişikliğini tercih ederim Melo kalsın isterim ...

Katılıyorum ama Sneijder'i orta sahaya yazınca ondan beklenenlerde farklı olacak tabi ki.Daha fazla savunma yapacak..Daha geride oynayacak , rakip ataklarda 3 lü orta saha olacak..Bu da Burak'ın kanat savunmasında ki sıkıntıyı giderir..

Ayrıca Sneijder'i orta sahaya koymak onu baskıdan da kurtarır biraz, çünkü Sneijder'den öncelikli olarak beklenmesi gereken bi 10 numara gibi oynaması , her maç gol asist yapması olmamalı.. Oyunu kurmalı , uzun-ters paslarla oyunu açmalı, kontra-atakları başlatmalı .. Takımın beyni olmalı.. Bunları beklemeliyiz Sneijder'den

Takımın gol yükünü Burak - Drogba fazlasıyla çeker

Bütün transfer görüşmeleri gerçek kanat oyuncuları alacağımızı gösteriyor. Açıkçası Burak'ın kanat oynayacağını sanmıyorum. Hem gol sayısı düşer hem de artık oyun stilini gole yönelik olarak değiştirdi, kanatta çok etkisiz kalıyor.

Diğer yandan 4-4-2 desen Sneijder'e yer kalmıyor, 4-2-3-1 desen Burak ya da Drogba'yı kesmek zorunda kalıyorsun. Bu sezon hocanın işi zor.

Yapmaın Allah aşkına...Muslera 10 yıl kalemizi koruyabilir. Kendi gitmek istemediği sürece(ki bu konuda da maaş iyileştirmesi dahil her türlü girişim yapılmalı ama ikna edilemezse o başka) gitmemeli. Bu 10 yılda Galatasaray en az 3-4 kaleci değiştirir. Bunun bonservisi, giderken tazminatı derken ne 20 milyonlar kaybederiz. Sahada kaybettiklerimiz de cabası. Muslera tutulmalı. ğer mazoşist değilse yönetim Muslera'yı tutmak için her türlü fedekarlığı yapmalı.. Buna rağmen gideceğim diyorsa o zaman yapacak birşey yok.

gitmek istemezse kalsın tabi.Sanmıyorum ama bu sene olmasada seneye gidecek.

melo elden kaciyo muslera satilcak galiba buraktan iyi haberler gelmiyo noluyo lan sampiyon takim dagilir mi hic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt