Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Demireli@FatihDemireli1 dk

Leverkusen ve Chelsea anlaştı. Schürrle, Chelsea'de, Leverkusen yüklü bir bonservisin yanında bir yıllığına bedava De Bruyne'yi kiralıyor.

Niye Onur'u geçiyoruz?

daha iyisini veya ayarında birini alamıyorsan.. onur bence evet yetenekli ama galatasaraya gelipte faydalı olan yerli kaleci görmedim..

melo nun ne yapıp edeceği belli olmuyor,

muslera hata yapsada zaman zaman gözün kapalı teslim edebilirsin..

muslera-selçuk bu takımın temel taşıdır.. her mevkiee adam bulursun ama bu bölgelere 30 dan aşağı bulamazsın..

uçuk bir rakam gelmedikten sonra satmam 35-40 filan. bu kadar basit

herşey para değildir bazen...

Chelsea, Manchester United, Manchester City ve Real Madrid... Dört takım da Gareth Bale için 80 milyon pound teklif etmeye hazırlanıyorlarmış. Bakalım hangisi kapacak.

melo almazsan onun ayarında birini bulursun pahalı veya ucuz bunu bilemem. yani o bölgeye adam almak istersen en az 3-4 kişi bulursun..

muslera için asla bulamazsın.. onur kıvrak filan işlerini geçinizz...

kontenjan açacaksan melo yu almazsın bu kadar basit..

Aynen öyle..

neyi ispat ettin melo olmadan inan molekulerine mi ayrilir demisiz

"Olmaz" demişsin, pretty much the same thing. :ka19:

Melo yokken Yekta, Emre Çolak gibi defansif orta saha olmayan oyuncular Melo'nun yerini doldurmaya çalıştığı için Melo olmadan bu takımdan bi cacık olmaz sanıyorsunuz da, öyle değil. :ka19:

senı yorumun daha komık ne alaka yahu,o zaman herkse bu mantıkla yürüsün

selcuk sezonun ılk yarısı perısanları oynadı ,selcuk defans yapmayı bılmıyor

yapmayı bılıyor dıyen varsa ben konuşmayayım,adam topa nasıl gırılır onu bılmıyor

örnekte vereyim arenadaki eskısehırden yedıgımız gol

İnsaf Selçuk bu yıl müthiş mücadele etti her türlü katkısı defans ofans hepsi Melo dan kat kat iyiydi.

Melo'nun yeri iyi alternatifi alınırsa dolar. Song gibi mesela. İnler de doldurabilir mecburiyetten.

Ama Muslera'nın yerini değil bir Onur 10 onur olsa dolduramaz.

"Olmaz" demişsin, pretty much the same thing. :ka19:

Melo yokken Yekta, Emre Çolak gibi defansif orta saha olmayan oyuncular Melo'nun yerini doldurmaya çalıştığı için Melo olmadan bu takımdan bi cacık olmaz sanıyorsunuz da, öyle değil. :ka19:

melo olmadan semih'in a2 topcusu oldugu belli olur, inan'in pas yuzdesi 40% oraninda duser. bilmem anlatabildimmi

melo almazsan onun ayarında birini bulursun pahalı veya ucuz bunu bilemem. yani o bölgeye adam almak istersen en az 3-4 kişi bulursun..

muslera için asla bulamazsın.. onur kıvrak filan işlerini geçinizz...

kontenjan açacaksan melo yu almazsın bu kadar basit..

Muslera kalmalı kesinlikle evet. Selçuk'un yanına koyacağın oyuncu Melo tipi çift yönlü olmalı,bayağı bir para harcamak gerekir,bizimkiler 8'den yukarı zor çıkıyor.Ya da tek yönü savunma olan bir balta konulur yanına,defansta öldürür ama bu sefer de şu sorun ortaya çıkar,hücum düşüncesi Selçuk İnan'a kilitlenmiş olur,sürpriz yapma şansımızı azaltırız.Ha denilebilir kanatlarda oynayacak yaratıcı oyuncular çeşitliği arttırır diye ama gün gelir ne kadar iyi olursan ol karşına kanatları kilitleyen bir takım çıktı mı iş göbekte biter.

Gökhan Inler konusunu ise 99 defa söylediğim için yüzüncü defa söylemiyorum :D

Trabzonspor'daki Selçuk ve Colman örneği verilmiş yukarıda bir yerlerde,o zamanki Trabzonspor'un oyun sistemiyle bizim oyun sistemimiz bir mi,bir bakmak lazım Selçuk rahatlasın diye Şenol hoca tandeme birilerini koymuş mu yoksa koymamış mı :)

Zaten Selçuk'un o zamanki performansı ile bu zamanki performansı,o zamanki lig ve takımların durumlarını ayrıca incelemek gerekir de ben bunları niye sana söylüyorum Muratcım,çenem düştü denk geldi :D

melo olmadan semih'in a2 topcusu oldugu belli olur, inan'in pas yuzdesi 40% oraninda duser. bilmem anlatabildimmi

inan'ın pas yüzdesi düşmez. adamı milli takımda da izliyoruz , ts'de de izledik. akçagabatada gitse görürüz

melo çogu zaman zaten alanını boşladıgından semih'in karşılamalarını top kesmelerini gördük reiz. 2 yıla türkiyenin en iyisi ıkcaj

ayrıca şunuda söylüyorum ....

misal: bir yere hava alanı yapılcak diye o arsanın fiyatları artar, ama hava alanı yapıldıktan sonra ordan bir yer almak imkansız olur.

bizde bu durumdayız. muslera iyi paraya satarız diyoruz ama, onu sattıktan sonra başkasını alabiliyormuyuz??

1-şpl oynacaksın garanti 6 maç

2-bu adam dünya kupasına gidecek büyük ihtimalle

3-değeri dahada artacak-bize katkıları gelecek oyuncudan daha iyi olacak..

melo gelmezse onun yerine g.inler hamlesi olur.. alırsında melo ya vereceğin 6 yerine 11 verirsin. bu mantıksız değildir. kontenjan sorununu çözemiyorsan.

muslera 35 ten aşağı gönderilirse ben karşıyım..

burak 25 ten aşağı gönderilirse karşıyım

melo yerine daha iyisini ve ayarında birini ne kadar olursa olsun almadan, melo dan vazgeçiyorsan karşıyım..

Aydın Onur iyi kaleci ama Muslera deyil çoğu maçta tek başına maçları kurtardı Onur asla Musleranın yerini dolduramaz.

Onurdaki potansiyel çok yüksek. O sakatlığı yaşamasa şuan konuşuyor olmazdık. Onur da çok maç kurtardı. Yan topları sıkıntı biraz. Onu da aşar eminim.

Muslera'nın da çok hatasını sayarım. Bu sene Orduspor maçına kadar bir United maçında iyi oynamıştı bana göre. Orda da Carrick kendini bıraksa direk krımızı kart + penaltı + 2 maç yok.

Lazio taraftarına sorsak Musleranın satılmasını üzüldünüzmü eminim üzülmemişlerdir. Marchetti gibi (onlara) daha güven veren birilerini aldılar sonuçta.

Ya aynı şeyi Melo için de söyleyebilirsin ki. Selçuk olmadan Melo = Hürriyet Güçer. Aksini ispatlayabiliyosan ispatla.

inan'ın pas yüzdesi düşmez. adamı milli takımda da izliyoruz , ts'de de izledik. akçagabatada gitse görürüz

melo çogu zaman zaten alanını boşladıgından semih'in karşılamalarını top kesmelerini gördük reiz. 2 yıla türkiyenin en iyisi ıkcaj

bireysel yetenekleri dususe gecer demedim melo olmadan gs dagilir kisaca inan da payini alir bundan. pas yuzdesi duser / bulacagi bos alanlar da yok olur. semih hususunda yorum yapmaya luzum gormedim

melo olmasa ligden düşerdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt