Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

defans konusuna sadece tebessüm edıyorum,mucadele etmek ayarı defans yapmak ayrı

selcugun ılk yarıdaki donemlerının yorumları baslıgında mevcut okuyabılırsın

Selçuk kesici bir oyuncu değil zaten stoperlerin önünde oynayabilecek özelliklere sahip değil. Savunma özellikleri 10 üzerinde 5'tir en fazla ancak takımda şüphesiz en fazla mücadele eden oyuncudur. Ayrıca ligin ikinci yarısından sonra defansif özelliklerinde de belirgin bir artış oldu.

Günaydın arkadaşlar öğle arası bi bakayım dedim var mı herhangi bir gelişme? Çağların salonda çalışması haberine bile razıyım...

ayrıca mantık yürütelim..

melo kötü demiyorum, ama başka talibi yok neden?

tek şey söylüyorum istikrarsız. 15 maç kötü oynar- 7 maç yaya toure gibi döktürür- hırsına yenik düşebilir. avrupa takımları g.inler-capoue vs adamlara o yüzden 15-16 milyon euro veripte alıyor isktikrar..

muslera 3-5 maç hata yapar ama 30 maçında hakkını verir. istikrar.

melo almazsan en az 3 isim yazarım.. pahalı filan konusu değil. hocada-başkandan istikrar diyor kısaca. 12-13 milyon euro veriyorsak 5-6 maç yardırsın diye değil, sezon boyunca çizgisini korusun diye..

melo sezon boyu iyi veya kötü oynayacak demiyorum ama oynanmış maçlara göre diyorum. ayrıca burda kontenjan meselesi var..

muslera mı- melo mu kontenjan için asıl soru bu?

Muslera veya Melo dan vazgececegime solbeke Hakan' koyarim daha iyi.

Melo yerine Inler ilk tercihim olur ama.

Chelsea, Manchester United, Manchester City ve Real Madrid... Dört takım da Gareth Bale için 80 milyon pound teklif etmeye hazırlanıyorlarmış. Bakalım hangisi kapacak.

ben olsam Manchester United'i secerek EPL'de kalirdim, La Liga'da rekabet yok 2-3 takim arasinda. 2. ile 3. arasinda bile dünya fark var

---------------Muslera--------------

Hamit (EBOUE)----------semih(DANY)-------(GÖKHAN)chedjou----kolarov(HAKAN)

-----------------------melo-------------

------inler-------------------------selçuk

-------------------wesley--------------

---------drogba(UMUT)---------------bURAK(NECATİ)

Defansımız sağlam değil ne yazık ki. Kağıt üzerinde yazarsın Hamit'i sadece oraya.

Muslera'yı 25-35 arası bir rakama satmak mantıklı, aşağısı ise saçmalık olur. Kesinlikle satılamaz denilecek 3 oyuncumuz var, hiçbiri de yabancı değil: Semih, Selçuk, Burak. Muslera'nın yerine Onur gayet iyi olur, Galatasaray'a gelen hiçbir yerli kaleci başarılı olamadı, Onur iyi kaleci değil falan gibi saptamaların hepsi tamamen yanlış.

30'a Muslera'yı satıp, 7.5'a Onur'u, 12.5'a İnler'i, 10+alacağımıza karşı Arda'yı almak, gayet mantıklı bir hareket olur. Eğer Barcelona Muslera'yı gerçekten almak istiyorsa, siz zaten isteseniz de ondan performans alamazsınız. Adamı satmazsanız, muhtemelen küsecektir, dün zaten açıklama yapmıştı bu bir rüya diye. Mesele doğru fiyata satmaktan ibarettir. Barcelon'ya fiyat bu verin alın dersiniz, vermezse Muslera da gıkını çıkarmaz.

Arda mesela kesinlikle yanlış fiyata yanlış takıma satıldı, ama o biraz da Arda'nın şımarıklığı ve Aysal'ın tecrübesizliğiydi. Bir de dışarıda Türk futbolcuların imajı. Ama dünya senin elindeki futbolcunun değerini taktir edemiyor diye, sen de ona gereken değeri vermezsen, ezik ve özenti bir yaklaşım sergilemiş olursun.

Kısacası Barça-Real-ManU-Bayern gibi takımlar bir futbolcumuzu istiyorsa ve değerinin üstünde bedel ödemeye razıysa, Kayserinin mal menejeri gibi otobüs duraklarına satmıyoruz diye ilan vermek yerine iyi fiyata satmaktır en doğru strateji.

adamlar ilan verdi ama topuzla gökhan ünalı toplam 15.5 milyona okuttular

Melo olmasaydı Bragadan 5 Clujdan 8 yerdik 10 hafta önce ligden düşeceğimiz garanti olurdu.:asd::asd:

Defansımız zayıflamış ne yazık ki. Kağıt üzerinde yazarsın Hamit'i sadece oraya.

Hamit'i bu sezonki performansıyla değerlendirmemek lazım. Sezon başı kampıyla daha farklı bir yere gelecektir Hamit kesinlikle. Özellikle fiziğiyle oynayan oyuncular için bu çok önemli bakın mesela Elmander'in sırf bu yüzden bir senede ne kadar gerilediğini gördük.

20 ye satıp onuru alalım trabzondan. oda yabancı kontenjanı için mecburen. biyerlere türk oyuncu almak zorundayız. ama türklerde oldukça kalitesiz. bizim teknik ekip biraz oyuncu izlese özellikle gençleri iyi olurdu.

MELO : "G.Saray'dan önce Sao Paulo'nun bir teklifi vardı.Manchester City de seçenekler arasında."

bu adamı almayalım yine piyasa peşinde. ayak yapıyor.

Selcuk-Inler olmazsa Selçuk-Hamit ikilisi olmazmi?

Kolarov adı yalan yanlış hiçbir yerde transfer haberi olarak geçmezken kadrolarda neden yer buluyor acaba? :confused:

melo 8 9 mac super oynamismis. lan 8 9 mac ust uste super oynayan kac oyuncu var ki takimda.

okadar bos konusuluyoki adam gibi futbol tartismak mumkun degil 2 rekat shu bilgisayar oyunlarindan kaldirin kafayi plz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt