- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
Salla haber gibi geldi
Salla haber gibi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- 18 kişilik maç kadrosunda en fazla 6 yabancı bulundurma olayı
- Kadronda Zan, Sabri, Yekta, Çolak dışında yerli rotasyon oyuncusu yok
- Rotasyonda kullanmak amacıyla alabileceğin yerli oyuncu sayısı az
Şu şartlar altında Erman'a burun kıvırmak saçmalığın daniskasıdır.
50 Milyon Euro transfere ayırdığı iddia edilen bir kulüp için çok zor olmaz bu 3 oyuncuyu almak.
arda dışında aynısını 10-12 sayfa önce yazdım.
ama hem arda hem nani hem inler, çok para..birinden feragat etmek lazım, imkan varsa arda için naniden feragar edebilirim ben.Arda olmazsa naniyi alabiliriz.İkisi birlikte hemde inler'le birlikte çok sıkıntı.:b5:
Beyler dün Haciosmanoglu Trabzonspor Basketbol takiminin sampiyonlugunu cilginca kutlamis
Ben cok sevdim bu adami ya
![]()
yıllık ücretleride var...
ayrıca 50 milyon euro ayırdığımızı bilmiyordum.Seninde dediğin gibi sadece bir iddaa bu.Gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum.
Beyler dün Haciosmanoglu Trabzonspor Basketbol takiminin sampiyonlugunu cilginca kutlamis
![]()
50 milyon transfer bütçesi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Kötü dönemlerimizde bile harcadık bu mevlaları bir transfer sezonunda. ( Nani 10, Arda 13-14, Gökhan 12-13, Carlinhos 5, Chedjou, 7,5 ) İmkansız değil bence bu kadro![]()
Ne sacma bir haber bu, Aykut istifasini cebindi tasiyormus![]()
![]()

ya bu kadro beni delirtmeye yeterde artar bile...
Seneye şu kadro olsun, yemin ediyorum sevinçten pantolonu falan giymeyi unutur çıkarım sokağa :troll:
ya bu kadro beni delirtmeye yeterde artar bile...
Seneye şu kadro olsun, yemin ediyorum sevinçten pantolonu falan giymeyi unutur çıkarım sokağa :troll:
O kadar para geldi şampiyonluktan + stad gelirleri + gsstore gelirleri + sponsorluk anlaşmaları + şl direk katılım payı vs vs katarsak para var
![]()