Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

- 18 kişilik maç kadrosunda en fazla 6 yabancı bulundurma olayı

- Kadronda Zan, Sabri, Yekta, Çolak dışında yerli rotasyon oyuncusu yok

- Rotasyonda kullanmak amacıyla alabileceğin yerli oyuncu sayısı az

Şu şartlar altında Erman'a burun kıvırmak saçmalığın daniskasıdır.

.

Bugün müspet gelismeler olsun artik. Haydi Baskan, ver gazi

20 dk kaldı GS Tv'i açalım

arda dışında aynısını 10-12 sayfa önce yazdım.

ama hem arda hem nani hem inler, çok para..birinden feragat etmek lazım, imkan varsa arda için naniden feragar edebilirim ben.Arda olmazsa naniyi alabiliriz.İkisi birlikte hemde inler'le birlikte çok sıkıntı.:b5:

50 milyon transfer bütçesi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Kötü dönemlerimizde bile harcadık bu mevlaları bir transfer sezonunda. ( Nani 10, Arda 13-14, Gökhan 12-13, Carlinhos 5, Chedjou, 7,5 ) İmkansız değil bence bu kadro :)

AW: Transfer Nöbeti

Beyler dün Haciosmanoglu Trabzonspor Basketbol takiminin sampiyonlugunu cilginca kutlamis :D

Ben cok sevdim bu adami ya :D

BLdkAI8CMAIeRh-.jpg

Drakula / babayigit Vampir aile basi... Gibi bi filmde iyi rol yapar.

Erman Kılıç'a burun kıvırmayın rotasyonda iyi olur kaç senedir Türkiye Kupasında rezilleri oynuyoruz.

yıllık ücretleride var...

ayrıca 50 milyon euro ayırdığımızı bilmiyordum.Seninde dediğin gibi sadece bir iddaa bu.Gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum.

O kadar para geldi şampiyonluktan + stad gelirleri + gsstore gelirleri + sponsorluk anlaşmaları + şl direk katılım payı vs vs katarsak para var

50 milyon transfer bütçesi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Kötü dönemlerimizde bile harcadık bu mevlaları bir transfer sezonunda. ( Nani 10, Arda 13-14, Gökhan 12-13, Carlinhos 5, Chedjou, 7,5 ) İmkansız değil bence bu kadro :)

ya bu kadro beni delirtmeye yeterde artar bile...

Seneye şu kadro olsun, yemin ediyorum sevinçten pantolonu falan giymeyi unutur çıkarım sokağa :troll:

Erman'a neden karşıyız anlamadım, ligde Erman kadar hızlı düşünen ve uygulayan, dikine oynayan, her maç elinden gelenin en iyisini ortaya koyan kaç futbolcu var? Aydın Yılmaz mı? Erman Kılıç mı? 2500 defa Erman.

Uzun zamandır İstanbul takımlarında oynamayı hak ediyordu zaten. Rotasyon için önemli bence çok yaralı olur bize.:yenieek:

O kadar para geldi şampiyonluktan + stad gelirleri + gsstore gelirleri + sponsorluk anlaşmaları + şl direk katılım payı vs vs katarsak para var

mali durumumuzun çok iyi olmadığı konusuluyordu.Kafamın basmadığı bazı kulüp içi etkenler yüzünden.ne kadar doğru bilmiyorum ama, bende isterim tabi bi 50 milyon € transfer bütçesi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt