Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenev melo'yu da istiyormus (oguz tongsir)

iyice azitti bunlar her oyuncumuza sulaniyor cirkefler :D

Beyaz TV'de fenerin Arda'ya, Umut'a, Melo'ya salça olduğunu söylüyorlar. Chedjou'ya da sarmış dediler bir ara. Bu köpekler kudurdu iyice.

Arda'nin cevabini niye söylemiyor Sinan Engin peki? Ortaligi karistirnak icin konusuyorlar iste.Hem küfür ediyorsunuz hemde her hafta izliyorsunuz ya. Anlamiyorum sizi

Arda'ya saldır, Melo'ya saldır eziksin Fener ezikkkkkk

Ulan yıllık 7 yi neymar alacak barçadan saçma salak konuşuyorlar işte ardaya 7 versen sow mow orda kalırmı o paralara Allah aşkına...

Abicim takılmayın şu işlere..Seçim günü sağlam liste ile Ünal başkan 3 yıl daha görevde olur Fatih Terim de bu kulübün 3 sene teknik hocası olur..Korkacak bişey yok..Korkacak biri varsa şu saattten sonra demirören ve Aziz..Uefa ve Hacıosman üst üste koyacak bu ikisini..Siz rahat olun bizin seçim olaysız kolayca biter prosedür gereği

Abdurrahim Albayrak'ın yerini Saffet Ulusoy veya Haldun Üstünel doldurabilir.

Ali Sabancı da etkili bir tercih olur.

Ama Ali Dürüst'ün olmadığı bir yönetim kulübe zarar verir.

Ali Dürüst olmadan Fatih Terim takımda kalmaz kalsa da rahat etmez.. 2 yıl üst üste şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynayan Futbol takımını da Fatih hoca dizayn etttiyse bu aşamada büyük kaos oluşur..

Tribun Dergi ‏@tribundergi 49s

Falcao'dan sonra Coentrao da bu hafta Monaco'ya imza atabilir. Bonservis 15 milyon Euro (AS)

yuh,beyler..

yakin zamanda MONACO > Barca,Real,Man City,ManU,Bayern

Bu serefsizler neyin pesinde?

Alper, Chedjou, Melo, Umut, Arda?

Ne korku sarmis serefsiz k*******

Biz melo'yu almak istemezsek gider feneve.

Melo bizim sistemimizin en onemli parcasi mutlaka kalmali!!

Arda'ya yıllık 6-7 verirler.Futbolculuğundan değil tabi,psikolojik sebeplerden.

Başkan'ın yaptığı bellidir.. Neden yaptığı da bellidir kafayı kuma gömmeye gerek yok.. Ben Ali Dürüstlük bir durum yok Albayrak ile Dürüst kalır diyordum göreceğiz ama bu süreçte kendi çıkarlarını düşünen ve sabırsız olan kaybeder Fatih Terim'de dahil...

kongredeki morukların çoğu İMPARATORU KISKANIYOR r ayar oluyorum orada 5-10 kişi var emekli olsun ya bu işlerden ya da bu dunyadan :asd:

Aziz Yıldırım yakındır Ünal Aysal'a da teklif götürür gel benim yerime sen geç diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt