Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yavşak fenerin sağa sola saldırması yüzünden şampiyonluk keyfimiz kaçtı be. Bizim yönetim ayarlasa bir şeyler artık..

adamlar son nefeslerinde bir hamle daha yapıyor bence çunku eğer bu senede şampiyon olursak darma duman olurlar

Biz ediyoruz zaten kendimizi darma duman sağolsun başkan

1 haftadır çıkan haberlere bak

1-Terim istifa edebilir

2-Melo istikrarsız yerine Alper'i almayı istiyoruz.Alper FB'de

3-Seçim düşünmüyorum hop 2 gün sonra seçim.

4-Ali Dürüst, A.Albayrak yerine Oğuz Altay gibi şakşakçıların geleceği dedikoduları

Bir şampiyonluk ve kazanılan güven ve ivme bu kadar tarumar edilebilirdi. Başardın Ünal Aysal. Helal olsun sana.

bu sene azizin son şansı şampiyon olamazsa gider , artık nasıl bir nefret bürümüşse adamı tüm oyuncularımıza saldırıyor , son çırpınışları

Kerim,Inler,Nani,Carlinhos, Melo,Umut, (Aykut)

Tamamdir.

Chedjou'yu saymadim.

Edit: Ne yazmisim ben ya böyle, hayal

Paşa dan yalçın alalım serdar kalsın adam taş gibi adam gokan gireceğine o girer rotasyona...

Yonetim melo'yu almazsa

ve ustune ustluk melo feneve giderse

bu yonetimi asla affetmem!!!!!!!!

Tribun Dergi ‏@tribundergi 49s

Falcao'dan sonra Coentrao da bu hafta Monaco'ya imza atabilir. Bonservis 15 milyon Euro (AS)

yuh,beyler..

yakin zamanda MONACO > Barca,Real,Man City,ManU,Bayern

kolay değil o iş man city kaç senedir hala avrupa piyasasında söz sahibi değil

büyütmeye gerek yok yine aziz taraftarın gazını alıyor böyle devam bunlardan hiçbirşey olmaz

Fenev meyveleşi elden cikarmak istiyor bence. Bu yuzden melo'ya sulaniyorlar. Gecen transfer donemi de sulanmislardi. Ya da sadece fiyat yukseltmek istiyorlar bize zarar vermek icin.

Re: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe Arda ya 6-7 milyon euro teklif edemez dolar teklif etmiştir onuda zaten kabul etmez.

Aziz Yıldırım sezon başını göremez..Türkiyede ceza almayacak belki ama Uefa onu men edecek..O rapörtör boşa yazmaz o kadar şeyi,olayı kapatmak isteseler böyle bir rapor çıkmazdı..Acayip şeyler olacak abicim o kadar eminim ki buna..Bi de daha sinan salağının konuştuklarını buraya taşıyorsunuz ve tartışıyorsunuz..nE uMUT nE aRDA ne Melo fenere gitmez Melo fenere gideceğine İtalyada kalır..Arda sarının yanına laciverti günlük kıyafetinde dahi giymez..

Melo kolunda Aslan dövmesi taşıyıp her derbide hırsını belli eden bir oyuncu.Oyun tarzı,kalitesi cartı curtu bir yana, bu kadar olaydan sonra melo oraya gidecek karakterde biri değil. ne f5 nede melo bunu kabul etmez.Burda fenerin tek amacı fiyat yükseltmek olabilir.

beyler twitterde trabzonlı elemanın biri yazmış onur kıvrak avrupaya gıtmezse gs'de diye

fenevin o kadar parası yok bitmiş durumdalar. yabancı alamıyorlar ara transferde de gördük amaçları koyun taraftarlarının gazını alıp fiyat yükseltmek. geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt