Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan inler ile meloyu alalım sol bekede türk bulalim almancı fln 4. Yıldızı takalım

Duran toplardan atacak, baska atamaz zaten. Ama beni daha cok ilgilendiren defansif yönü. Dedigin gibi U17 jenerasyonu baya basariliydi. Ama o aralar stoper mevkisinde Koray Günter oynuyordu, Kaan yedekti. (Dünya kupasinda)

Yok ikiside oynuyordu. Kaan sag bek oynuyordu transfermarkt'tan bakabilirsin. Avrupa sampiyonasinda yari final macinda yan yana oynamislar stoperde. Burda hepsi yaziyor. Kaan Ayhan - All matches Kaan Ayhan für Germany U17 - transfermarkt.co.uk

Yok su an FIFA 13'te FUT'de bir cok kisi bu sistem'i kullaniyor.

Real futbol'da bu sistem'i kac kulüp kullaniyor? Cok az. Söyle direk Juventus aklima geldi 3'lü defans.

evt fut da bazilari 352 ile karsima cikdida...tokadi yigip quit yaptilar nedense 4-5 ci yedikleri golerden sonra :lol: hucum konusunda iyi ama defansig anlaminda cok berbat bir system. hele hele konteri iyi uygulursan param parca edersin 352 yi.

Kısacası senin taktiğinde sağ tarafa Eboue ( teknik-defans) - Sabri (Hız-Dayanıklılık) karışımı sol tarafa ise Riera ( teknik-defans ) Çağlar ( Hız-Dayanıklılık) arasında birşey lazım.

MV5BMTM4NjA5NjU3MV5BMl5BanBnXkFtZTYwNzQzODQ1._V1._SX279_SY400_.jpg

Dogrudur.. Baska? Napoli'yi yazacaktim da emin degilim, simdi oldum.

belki birde İtalya Milli Takımı(tam emin değilim) genellikle İtalyan takımlarının kullandığı bir sistem. Başarılı olması için 2-3 kilit noktasına mevkisinin en iyileri gerekli

Bakalim gelecek sezon Dortmund Leonardo Bittencourt'a sans taniyacak'mi, iyi kumas.

Yanilmiyorsam CL'de City'ye karsi forma giydi bi kac dk.

FIFA sistemi 3-5-2

Bu arada en etkili fifa systemi 41212 dir. tek passla ver kaclarla hizli cekilde oynadigin zaman pro liglerde sansin ola bilir ESL gibi mesela . tüye vereyim dedim . fifa ile baya ilgilendigini fark ettimde. Pro gamer olanlarin cogu bu takdigi ile uygular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt