- 20 Haziran 2011
- 60.985
- 69.413
- 4.758
Cevap: Transfer Nöbeti
Gökhan inler ile meloyu alalım sol bekede türk bulalim almancı fln 4. Yıldızı takalım
Gökhan inler ile meloyu alalım sol bekede türk bulalim almancı fln 4. Yıldızı takalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2008 belki![]()
Duran toplardan atacak, baska atamaz zaten. Ama beni daha cok ilgilendiren defansif yönü. Dedigin gibi U17 jenerasyonu baya basariliydi. Ama o aralar stoper mevkisinde Koray Günter oynuyordu, Kaan yedekti. (Dünya kupasinda)
Yok su an FIFA 13'te FUT'de bir cok kisi bu sistem'i kullaniyor.
Real futbol'da bu sistem'i kac kulüp kullaniyor? Cok az. Söyle direk Juventus aklima geldi 3'lü defans.
Yok su an FIFA 13'te FUT'de bir cok kisi bu sistem'i kullaniyor.
Real futbol'da bu sistem'i kac kulüp kullaniyor? Cok az. Söyle direk Juventus aklima geldi 3'lü defans.

Kısacası senin taktiğinde sağ tarafa Eboue ( teknik-defans) - Sabri (Hız-Dayanıklılık) karışımı sol tarafa ise Riera ( teknik-defans ) Çağlar ( Hız-Dayanıklılık) arasında birşey lazım.
are you serious?
Napoli' de kullanıyor sanki? ben mi yanlış biliyorum
Dogrudur.. Baska? Napoli'yi yazacaktim da emin degilim, simdi oldum.
Hocam oraya Roberto Carlos, Monreal'de yazardım. Takımımızdan örnek vermek istedim beğendiğimden değil. Anlamışsınızdır demek istediğimi.
Dogrudur.. Baska? Napoli'yi yazacaktim da emin degilim, simdi oldum.
FIFA sistemi 3-5-2
belki birde İtalya Milli Takımı(tam emin değilim) genellikle İtalyan takımlarının kullandığı bir sistem. Başarılı olması için 2-3 kilit noktasına mevkisinin en iyileri gerekli
wvigan
![]()
To put it in a nutshell
only good for FIFA :yenieek:
wvigan
![]()
Bakalim gelecek sezon Dortmund Leonardo Bittencourt'a sans taniyacak'mi, iyi kumas.
Yanilmiyorsam CL'de City'ye karsi forma giydi bi kac dk.