Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera çok iyi bir kaleci ama 25 e satılırsa üzülmem

Muslera'nin satilmasini istemiyorum ama satilsa bile 30 milyon civari satilmasina isterim. Millet 40-50 milyona satiyorlar oyuncularini, biz neden 20 civari satalim?

bize lazim olan gurbetci futbolculari almamiz gerekli neyi bekliyoruz? ic piyasa el yakiyor, illaki aldimiz gurbetciler ilk 11 icin olmazi gerekmiyor, yedek külübesinide güclendirmemiz gerekli.

muslera süper kaleci ama eger onur gelecekse anladim kadarda onur ya dis ülke yada bize gelecekmis ozaman bir tasla iki kus vururuz.

hemi yüklü bir bonservis aliriz muslera icin hemide bir tane yabanci hakkimiz bosalir.

onur muslera kadar da olmasa genede alinacak en iyi yerli kalecidir.

20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi. İşte o gazeteler...

Lig TV, DHA Maraton, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir. Ayrıca DİGİTÜRK'e ait görüntüleri, videoları, resimleri, haberleri ve her şeyi paylaşmak da kesinlikle yasaktır.

Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır.

Konuyla ilgili sorusu, görüşü vs... olanlar Ticket açarak iletişime geçebilirler.

Not: Yasağın https://www.gscimbom.com/forum/forum.php ile bir alakası yoktur.

Bir çok gazete ve bazı televizyon kanalları, forumlarda ve hemen her yerde, haberlerinin paylaşılmasını, kaynak gösterilse dahi yasaklı hale getirmiştir. Biz bir çok uyarı yapmamıza rağmen, bunun önüne geçemiyoruz ve günlük bir çok yasak kaynaklı haberler forumumuza açılıyor. Bu yasağın delinmesine kesinlikle göz yummuyoruz, çünkü cezaları ağır.

Yasakların muhatabı kesinlikle "https://www.gscimbom.com" yöneticileri değildir. Yasakları koyan gazeteler ve medyalar bellidir. Bunu da belirtmek istiyoruz.

O yüzden 2 Nisan 2013 tarihi itibariyle, üyelerimizin ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' 'ne konu açmalarına kısıtlama getirdik. Bunu üzülerek belirtiyoruz ama forumumuzun ve sizlerin zor durumda kalmaması için böyle bir uygulamaya gittik.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Kaynağı yasak olan haberleri ve ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' bölümüne açılması gereken konuları, bilinçli olarak ısrarla başka yerlere açan üyelerimiz de maalesef ceza alabilirler. Ayrıca KAYNAK belirtmeden konu açmak yasaktır.

Tüm üyelerimize duyurulur..

Zaten yildizlasmis genc oyuncuyu alamiyoruz ki Talha. Sonra da "Vay efendim 20 yasindaki adama 15 Milyon Euro verilir mi?" diyoruz.

Ben bu seviyeleri ile bile cok da yetersiz olduklarini düsünmüyorum. Biraz gelisirlerse cok önemli silah olurlar.

Iddia ediyorum, Kerim Frei Stoch´tan kötü degil su anda bile. Biraz gelisirse büyük futbolcu olur.

Mesela bu tempoyu yapabilen Türk oyuncu tanimiyorum ben.

[video=youtube;T4CASVqN4JQ]https://www.youtube.com/watch?v=T4CASVqN4JQ[/video]

onur sana şu şekilde katkıda bulunmak isitoyrum. kerim frei ile ilgili en çok istekte bulunan üyelerden biriyim burda.

draxler-ilkay-götze-kross vs... bu adamların değerleri niye yukarda genç yaşta.. sorular var? alıncak imkan anlamında zor bonservisler.. bu oyuncuların açık ve net söylüyorum bu kadar yıldızlaşması alt yapı ve futbola bakma açılarıdır.

misal vermek gerekirse

emre çolak, çok iyi bir çıkış yakalamıştı. bu mevcut kadro ile doğru orantılıdır. iyi takımda iyi oyuncular göze batar.. iyi bir teknik adamla. ama şahsi oalrak biraz oldum havasına girdiler. türk oyuncularda bu var. en yakın örnekleri fenerbahçenin aldığı oyuncularda görüyoruz. yetenek var ama oldum havaları bitiriyor. neysee bu konuyu uzatmayalım..

kerim frei gibi oyuncuları almak zamanla oynatmak. çok büyük bir yıldız olmasalarda katkı anlamında müthiş atılımlar olur.

bizde ki anlayış zaten genç yaştaki futbolculardan hemen yıldız olsunlar neymar-messi gibi kanatlardan akıp döktürsünler havalarında..

kerim frei mi amrabat mı dersiniz? kerim frei derim 1000000 kere. sadece yetenek-gençlik vs değildir. kerim frei tam anlamı ile benim yeni arda mdır (kıyaslama). hız-teknik-zeka-heycan ne ararsan var bu çocukta.

kerim frei 1 senedir izletiyorum diyen bir fatih terim var ise; bu çocuk kaçmazz.. bu kadar net...

Arkadaşlar Napolinin hocası Burağı istiyormuş doğrumu? Böyle bişey varsa BUrağı verip İnlerle 10-15 te üstüne alsak süper olur. :))

yabanci sinirlamasi degisecek cünkü bu fenerasyon gidici, benden söylemesi :)

Arkadaşlar Napolinin hocası Burağı istiyormuş doğrumu? Böyle bişey varsa BUrağı verip İnlerle 10-15 te üstüne alsak süper olur. :))

Yabancı sınırından yırtmak için İnler isteniyor, Burak gidince birşey değişmeyecek. İnler yüzünden Melo'dan vazgeçeriz ki kesinlikle Melo katkısı vermez. Burak gibi bir adam yerli olarak yok, yabancısı da en az 15-20 arası. Zarardayız :o

Transfer Nöbeti

Arkadaşlar bu yalaka, yalancı ezik basından alacağımız en büyük intikam, bunların gazeleterini, websitelerini tamamen yok saymak, okumamak, okutmamaktır.

Arkadaşlar bu yalaka, yalancı ezik basından alacağımız en büyük intikam, bunların gazeleterini, websitelerini tamamen yok saymak, okumamak, okutmamaktır.

gazete almamk bizim elimizde olan bir şey ama, sportif anlamda bişeyleri takip ederken malaef gözatıyoruz oraya..

Bence Başkan meloyu gözden çıkardı, enson Topbizdeye çıktığında ben koca sezonda sadece 7-8 maç iyi oynayan futbolcu istemiyorum dedi açıkçası meloyu çok beğenmeme rağmen bende aynı görüşteyim adam ilk yarı top oynamadı transfer sezonu yaklaşınca oynamaya başladı bu sene meloyu alırsak yine böyle yapacağını düşünüyorum.

Ha sakın transferi uzadı antreman yapmadı demeyin profesyonel oyuncu yaz tatilini böyle geçirmez kendini hazırlasaydı ozaman..

Bence Başkan meloyu gözden çıkardı, enson Topbizdeye çıktığında ben koca sezonda sadece 7-8 maç iyi oynayan futbolcu istemiyorum dedi açıkçası meloyu çok beğenmeme rağmen bende aynı görüşteyim adam ilk yarı top oynamadı transfer sezonu yaklaşınca oynamaya başladı bu sene meloyu alırsak yine böyle yapacağını düşünüyorum.

Ha sakın transferi uzadı antreman yapmadı demeyin profesyonel oyuncu yaz tatilini böyle geçirmez kendini hazırlasaydı ozaman..

katılıyorum

drogba da fizik gücü yetersiz olarak geldi fakat hiç melo gibi aylarca sıkıntı çekmedi.

İyi, madem başkan Melo'ya bahane buluyor, aynı klasmanda ya da daha iyisini getirsin, sesimizi çıkarmayalım biz de.

onur sana şu şekilde katkıda bulunmak isitoyrum. kerim frei ile ilgili en çok istekte bulunan üyelerden biriyim burda.

draxler-ilkay-götze-kross vs... bu adamların değerleri niye yukarda genç yaşta.. sorular var? alıncak imkan anlamında zor bonservisler.. bu oyuncuların açık ve net söylüyorum bu kadar yıldızlaşması alt yapı ve futbola bakma açılarıdır.

misal vermek gerekirse

emre çolak, çok iyi bir çıkış yakalamıştı. bu mevcut kadro ile doğru orantılıdır. iyi takımda iyi oyuncular göze batar.. iyi bir teknik adamla. ama şahsi oalrak biraz oldum havasına girdiler. türk oyuncularda bu var. en yakın örnekleri fenerbahçenin aldığı oyuncularda görüyoruz. yetenek var ama oldum havaları bitiriyor. neysee bu konuyu uzatmayalım..

kerim frei gibi oyuncuları almak zamanla oynatmak. çok büyük bir yıldız olmasalarda katkı anlamında müthiş atılımlar olur.

bizde ki anlayış zaten genç yaştaki futbolculardan hemen yıldız olsunlar neymar-messi gibi kanatlardan akıp döktürsünler havalarında..

kerim frei mi amrabat mı dersiniz? kerim frei derim 1000000 kere. sadece yetenek-gençlik vs değildir. kerim frei tam anlamı ile benim yeni arda mdır (kıyaslama). hız-teknik-zeka-heycan ne ararsan var bu çocukta.

kerim frei 1 senedir izletiyorum diyen bir fatih terim var ise; bu çocuk kaçmazz.. bu kadar net...

Katiliyorum. Her oyuncudan direk yildiz katkisi beklemek mantiksiz. Yatirim da yapmaliyiz. Kadromuz cok yasli.

2-3 sene sonrasini da düsünmeliyiz. Kaldi ki bu oyuncular bu yasta bile milli takima yükselmis yetenekli oyuncular.

Yabanci transferini öyle yada böyle yaparsin. O olmaz digeri olur. Alternatif cok. Ama bu oyunculari kaptirmamaliyiz.

Artik bastirmali yönetim. Kerim Frei, Gökhan Töre gibi oyuncular kacirilmamali. Kerim Frei önceligim.

selamun aleyküm dün bi gs spikerimi ne yerli bi oyuncu transfer edilecek felan demişti isim verdimi renktaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt