Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.215
- 9.275
- 2.018
Cevap: Transfer Nöbeti
muslera çok iyi bir kaleci ama 25 e satılırsa üzülmem
muslera çok iyi bir kaleci ama 25 e satılırsa üzülmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç oyuncuyu sırf kadroda olsun diye takıma almak gereksiz bence. Oynamayan adam çürür, potansiyeline ulaşamaz.
Zaten yildizlasmis genc oyuncuyu alamiyoruz ki Talha. Sonra da "Vay efendim 20 yasindaki adama 15 Milyon Euro verilir mi?" diyoruz.
Ben bu seviyeleri ile bile cok da yetersiz olduklarini düsünmüyorum. Biraz gelisirlerse cok önemli silah olurlar.
Iddia ediyorum, Kerim Frei Stoch´tan kötü degil su anda bile. Biraz gelisirse büyük futbolcu olur.
Mesela bu tempoyu yapabilen Türk oyuncu tanimiyorum ben.
[video=youtube;T4CASVqN4JQ]https://www.youtube.com/watch?v=T4CASVqN4JQ[/video]
Arkadaşlar Napolinin hocası Burağı istiyormuş doğrumu? Böyle bişey varsa BUrağı verip İnlerle 10-15 te üstüne alsak süper olur.)
yabanci sinirlamasi degisecek cünkü bu fenerasyon gidici, benden söylemesi![]()
Arkadaşlar bu yalaka, yalancı ezik basından alacağımız en büyük intikam, bunların gazeleterini, websitelerini tamamen yok saymak, okumamak, okutmamaktır.
Bence Başkan meloyu gözden çıkardı, enson Topbizdeye çıktığında ben koca sezonda sadece 7-8 maç iyi oynayan futbolcu istemiyorum dedi açıkçası meloyu çok beğenmeme rağmen bende aynı görüşteyim adam ilk yarı top oynamadı transfer sezonu yaklaşınca oynamaya başladı bu sene meloyu alırsak yine böyle yapacağını düşünüyorum.
Ha sakın transferi uzadı antreman yapmadı demeyin profesyonel oyuncu yaz tatilini böyle geçirmez kendini hazırlasaydı ozaman..
Bence Başkan meloyu gözden çıkardı, enson Topbizdeye çıktığında ben koca sezonda sadece 7-8 maç iyi oynayan futbolcu istemiyorum dedi açıkçası meloyu çok beğenmeme rağmen bende aynı görüşteyim adam ilk yarı top oynamadı transfer sezonu yaklaşınca oynamaya başladı bu sene meloyu alırsak yine böyle yapacağını düşünüyorum.
Ha sakın transferi uzadı antreman yapmadı demeyin profesyonel oyuncu yaz tatilini böyle geçirmez kendini hazırlasaydı ozaman..
onur sana şu şekilde katkıda bulunmak isitoyrum. kerim frei ile ilgili en çok istekte bulunan üyelerden biriyim burda.
draxler-ilkay-götze-kross vs... bu adamların değerleri niye yukarda genç yaşta.. sorular var? alıncak imkan anlamında zor bonservisler.. bu oyuncuların açık ve net söylüyorum bu kadar yıldızlaşması alt yapı ve futbola bakma açılarıdır.
misal vermek gerekirse
emre çolak, çok iyi bir çıkış yakalamıştı. bu mevcut kadro ile doğru orantılıdır. iyi takımda iyi oyuncular göze batar.. iyi bir teknik adamla. ama şahsi oalrak biraz oldum havasına girdiler. türk oyuncularda bu var. en yakın örnekleri fenerbahçenin aldığı oyuncularda görüyoruz. yetenek var ama oldum havaları bitiriyor. neysee bu konuyu uzatmayalım..
kerim frei gibi oyuncuları almak zamanla oynatmak. çok büyük bir yıldız olmasalarda katkı anlamında müthiş atılımlar olur.
bizde ki anlayış zaten genç yaştaki futbolculardan hemen yıldız olsunlar neymar-messi gibi kanatlardan akıp döktürsünler havalarında..
kerim frei mi amrabat mı dersiniz? kerim frei derim 1000000 kere. sadece yetenek-gençlik vs değildir. kerim frei tam anlamı ile benim yeni arda mdır (kıyaslama). hız-teknik-zeka-heycan ne ararsan var bu çocukta.
kerim frei 1 senedir izletiyorum diyen bir fatih terim var ise; bu çocuk kaçmazz.. bu kadar net...