Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gökmen özdemir maç önü eboue ve melo yüzde 90 GS'da demiş:ayatollah: madem 2011 e döndük:o

arkadaslar tv8 deki filme bakin allah askina ,ilk sigarayi kapatilar sonra ickiyi kapaticaklar,bu filmde reklam panolarini kapatmislar yakinda kadinlarin bacaklarini kapatirlarsa sasirmam:SS:

Telegolda ki muhabbetler daha kötü aslında :D

Bu arada kapatmaları normal.Sigara,Alkol vs zararlı herşeyin yasaklanması güzel bence.

Gidip ekmeğimi sansürlesinler :D töbe töbe.

bu hamsiler muharrem ustayı seçeceklerine direk aziz yıldırımı seçseler daha iyi ,adamlar 2011 yılının kupasını beklerken daha önceki şampiyonlukları da fb ellerinden almasın sonra:asd::asd::asd::asd:

arkadaslar tv8 deki filme bakin allah askina ,ilk sigarayi kapatilar sonra ickiyi kapaticaklar,bu filmde reklam panolarini kapatmislar yakinda kadinlarin bacaklarini kapatirlarsa sasirmam:SS:

evet bu nedir böyle bu kadar sansür olurmu allah askina resmen filmin icine ediyorlar.:o

Beyler;

Muslera

Sabri - Semih - Chedjou - Balta

Selçuk - Melo

Hamit - Sneijder - Nani

Drogba

Tamam küfür etmeyin :o

Telegolda ki muhabbetler daha kötü aslında :D

Bu arada kapatmaları normal.Sigara,Alkol vs zararlı herşeyin yasaklanması güzel bence.

Gidip ekmeğimi sansürlesinler :D töbe töbe.

Renktaş kusura bakma atladım biraz muhabbete sigara alkol vs nin zararlı olduğu konusunda haklısın ama yasakla bir yere varılmaz.

Gençlere çok iyi eğitim verirsin o çocuklar çok bilgili bir şekilde yetiştikleri ve kaliteli insanlar oldukları için içki içmezler en azından abartarak içip sağa sola sorun çıkartmazlar bilinçli olurlar. Böyle insanlara eğitim vermeyip cahil bırakıp ta sigara falan yasak diyerek bir yere varılmaz.

Ayrıca sigara içilmesin diye zam yapıldı defalarca şimdi insanlar mecbur kaçak sigara içiyorlar diye devlet milyonlarca dolar zarar ediyor yazık günah değil mi bu kadar bilinçsizce böyle kararları nasıl alabiliyorlar cidden anlamıyorum.

ahhahahahahah beyler baya güldüm, sizlede paylaşayım :D

941934_10151464683066840_1058207370_n.jpg

Lillenin macı ne zaman hangi kanalda :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt