Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen katiliyorum, üstelik Muslera yabanci oldugu icin iyi kazik atariz. Ancak Muslera'nin yerini kim dolduracak ? Allah'ini seven Onur demesin :o

Allahimi seviyorum. Yinede Onur diyorum.

Yetenek konusunda Muslera Onurun biraz üstünde. Ancak kontenjan yüzünden Onur bu ligde daha mantikli. Cokta farketmez kalede. Yeterki Chedjoulan bir Solbekte alinsin.

Monaco 30 vercekse, Onuruda 8e alip, diyer parala Solbek,Nani ve Inleri alcaksak, benden onay var. :D

İlk 11e girecek yabancılar içinde en zayıf halka bencede eboue gibi gitmesinihiç istemesemde musleranın gitmesinden iyidir

Ancak AMK, sarı-kırmızılı taraftarların yüreğine su serpecek gerçeği açıklıyor. Hem Chedjou hem de kulübü Lille ile her türlü anlaşma sağlandı ve imzalar atıldı. Ancak Lille henüz Fransa Ligi bitmediği için ve bu akşam oynanacak Saint Etienne karşılaşmasının önemi nedeniyle resmi açıklama yapamıyor ve haberleri Fransız medyası üzerinden dolaylı olarak yayınlıyor.

yapıstırrc

Fransizlar mac öncesi, oyuncu degisiklinden sonra ve devre arasi röpörtaj yapiyorlar.

tahminim Fatih Hoca yerinde Hamit'i düşünüyor böylece çok sevdiği oyuncusunu (ve oyuncumuzu tabi) kesmemiş olacak
Ben de Eboue'nin gideceğini düşünüyorum. Sözleşmesinin son senesi, 5 milyon falan veren olursa hiç düşünmemeli yerine de Veysel Sarı yada Şner'i almalıyız

[video=youtube;v5P_BBt7Re0]https://www.youtube.com/watch?v=v5P_BBt7Re0[/video]

Fenerbahçe TV'de yayınlandı bu klip...Ben yapmıştım....

TELİF DAVASI açsam kazanırmıyım?

Ben diyorum ki mevcut takımdan Drogba dahil en so gidecek yabancı Muslera olmalıdır. İlla ilk 11'den birisi gidecekse Eboue gitsin. Muslera'nın performans mı Eboue'nin performans mı?

Muslera - Monaco

Onur - Galatasaray

Dedikodular cogaldi. Oyuncu satmak icin Monaco en kebap takim yalniz. 30 Milyon fiyat cekeriz Arap amcamiza. Asagisi olmaz

Monaco Porto'dan 2 tane sıradan adama 70 milyon dolar verdi.

Muslera dünya futbolunda fark yaratan kalecilerden. Piyasada Mautinho ayarında zibille futbolcu var... Ama Muslera ayarında dünyada toplasan 5 kaleci yok.

40 milyon euro para verilirse belki satışa onay verilebilir.

[video=youtube;v5P_BBt7Re0]https://www.youtube.com/watch?v=v5P_BBt7Re0[/video]

Fenerbahçe TV'de yayınlandı bu klip...Ben yapmıştım....

TELİF DAVASI açsam kazanırmıyım?

eğer seninse aç..sonuçta bi emek hırsızlığı var..3-5 kuruşta koparabilrsn belki :D

Monaco uçuk bı rakam verırse terımde hayır demez buna

oha Sociedad son dakikada atti, 3-3

Ben diyorum ki mevcut takımdan Drogba dahil en so gidecek yabancı Muslera olmalıdır. İlla ilk 11'den birisi gidecekse Eboue gitsin. Muslera'nın performans mı Eboue'nin performans mı?

Tabii ki Muslera en önemli oyuncumuz ancak bu yüzden en çok para eden de oyuncumuz. 30 milyon euro falan teklif edilirse Muslera kalmaz kusura bakmayın. Hatta 20 üzerine bile ciddi ciddi düşünür başkan satmayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt