Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera´yi sattiktan sonra yabanci sinirlamasi kalkarsa, TFF´yi bombalarim yalniz.

Saka maka, Monaco´nun verecegi paraya hayir denmez sanirim. Minimum 25 Milyon olmali ama.

Onur belki bir Muslera degil, ama capsiz bir kaleci de degil. Gayet iyi bir kaleci ve kontenjan artisi var. Bu yönden olumlu.

Ayrica 25 yasinda, ki kaleci icin cok genc sayilir. Taffarel ile seviye atlayabilir.

Onur ile actigimiz kontenjani cok iyi sekilde degerlendirirsek (Nani vs.), bu transfere olumlu bakabilirim.

Muslera yı tartışmak zaten saçmalık ama 20 ve üzerine satılabilir kanaatindeyim ayrıca Onur'un (umarım alırız) çok eksiği de yok Türk olması muhteşem bir avantaj ama Muslera'yı çok seviyoruz o ayrı

Ben Onur'un iyi ama Muslera'nın 2 gömlek altında olduğunu düşünüyorum. Arada ciddi kalite farkı var bana göre.

muslera onurdan en az 3 gömlek daha iyi kaleci. Onur bu sene çok kötüydü eğer bizdede böyle oynarsa kale eraya kalır bence. zaten bizimkilerde bunun farkında muslera satılırsa yerine yine yabancı kaleci gelir büyük ihtimal.

Muslera satılsa bile yerine yerli geleceği bile kesin değil. Diego lopez diyorlar.

biz muslerayı 13 e yakın bı fıyata aldık

20 çok az gelır 7 ml için satılmaz

[video=youtube;v5P_BBt7Re0]https://www.youtube.com/watch?v=v5P_BBt7Re0[/video]

Fenerbahçe TV'de yayınlandı bu klip...Ben yapmıştım....

TELİF DAVASI açsam kazanırmıyım?

Patentini almadığın sürece hiçbi hak iddia edemezsin..İstersen bi şansını dene ama bişey çıkmaz.

Taha Tekler sen o Alper videosunda Mertcan'dan izin istedinmi. Cünkü video'nun basinda MertcanHDChannel'i kesip atmissin, video'yu yapan MertcanHDChannel ama. Yani senin yaptiginda yanlis.

Kendimizi kandırmayalım, 25 ve yukarı gelen teklife hocaya bile sormadan onay verir Aysal.

Erman Toroglu : Fenerbahce,Galatasaray'ın onunu kesmeye calısıyor,soylesene 2 sene onceki gibi yabancı sınırsız olsun diye simdi..

Galatasaray henüz kalesinde 30M euro'luk kaleci oynatacak kadar ekonomik güce sahip değil arkadaşlar. 30M veriliyorsa satarsın, Burak'a 20-25M veriyorlarsa satarsın yerini bir şekilde doldurur idare edersin.

Şöyle tersten düşünün şuan dışardan bir kaleciyi 30M vererek alsa Galatasaray demez misiniz hop ne oluyor arkadaş diye? Ya da 25M bonservisle forvet alsak denmez mi oha battık diye? O değeri bulan oyuncu satılır, üzerine de tartışılmaz...

görüşe saygı duyarım ama 2 gömlek bence çok olmuş:o 1 gömlek diyelim onuda Taffarel gliştirir biraz tabi yine de bir Muslera olmaz ama kurallar zorluyor seneye de 5 yabancı olacak
Ben Onur'un iyi ama Muslera'nın 2 gömlek altında olduğunu düşünüyorum. Arada ciddi kalite farkı var bana göre.

Git en yüksek kaç para verilmiş bugüne kadar bir kaleci için onu araştır önce arkadaşım

Şu an piyasada kaleci yok.

Neuer en son 20 küsürlere gitti Münihe.. Manu da Madridden aldı 20 küsürlere.

Muslerayı isteyen Barcelona değil Monaco. Mautinho 10 milyon euroluk futbolcu. Ama 25 milyona gitti. Hele Rodriguez'e ne demeli. 35 milyon euro..

Bugüne kadar 40 milyon euroya kaleci gitmedi diye biz o paralara satamazmıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt