Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera

semih ------ chedju ------- demir

hamut ---- inan ---- melo ---- snaijder ---- lulic

burac - - - - drogbuh

{begenmeyen olursa yaradana siginip osmanli tokadini yapistirayim diye postlamisim :ka19:}

Iyi güzelde Hamit tek basina kaldirimaz sag kanadi. Bir de stoperlerin birisi biraz uzun boylu olsa daha iyi olur.

Aynen.

Yalniz bi stoper olarak 23 macta 15 gol nasil atiliyor anlamis degilim. Ama Schalke U19 zaten cok basarili, bayadir.

Bir Alman sitesinde bütün maclarin golleri var. Bir kac tanesini izleme firsati buldum genellikle kornerlerden atiyor (karambol, kafa vurusu).

Bulursam eklerim.

bu vakitler daha yaratıcı kadrolar çıkartıyoruz.

Bir Alman sitesinde bütün maclarin golleri var. Bir kac tanesini izleme firsati buldum genellikle kornerlerden atiyor (karambol, kafa vurusu).

Bulursam eklerim.

Duran toplardan atacak, baska atamaz zaten. Ama beni daha cok ilgilendiren defansif yönü. Dedigin gibi U17 jenerasyonu baya basariliydi. Ama o aralar stoper mevkisinde Koray Günter oynuyordu, Kaan yedekti. (Dünya kupasinda)

muslera

semih ------ chedju ------- demir

hamut ---- inan ---- melo ---- snaijder ---- lulic

burac - - - - drogbuh

{begenmeyen olursa yaradana siginip osmanli tokadini yapistirayim diye postlamisim :ka19:}

Hocam oraya Lulic olmaz. Sebebi ise eğer sistem 3-5-2 olursa dediğin gibi kanatlarını bek olarak kullanırsın yani kısacası Wing Back. Defansif yönüde olmalı iyi derecede ve hayvan gibi dayanıklılık olmalı. Maç boyuna ileri geri yapmaları gerekiyor o bakımdan Hamit bile olmaz sağ tarafta.

cuk diye oturuyor her şey.

bir tek Hamit o tempoda oynayabilirmi korkusu var.

Bu taktikle oynayacaksak sol bek koyacak FT Lulic'in yerine zira öyle bir transfer istiyor

hamitin kanadı otoban ederler.3-5-2 oynayacaksak kanatların devamlı ileri-geri koşması gerekecekki hamit defansa koşarken biz kontradan gol bile atabiliriz :D

Hocam oraya Lulic olmaz. Sebebi ise eğer sistem 3-5-2 olursa dediğin gibi kanatlarını bek olarak kullanırsın yani kısacası Wing Back. Defansif yönüde olmalı iyi derecede ve hayvan gibi dayanıklılık olmalı. Maç boyuna ileri geri yapmaları gerekiyor o bakımdan Hamit bile olmaz sağ tarafta.

lulic'i 2 mac izledim bu sezon defansif ozelliklerini saglam buldum sayilir yani baya kosuyo adam zaten daha ii tanio olabilirsin tabi. ama fb maci dahil bir digeri de inter maci hep gidip geldi o kanatta top kaptirdigini falan da gormedim, hamdullah hususunda hak veriyorum tabiki maleseb ebue oynayacagi vakid drogba yahud chedju'yu kenara alican mecburat.

hamitin kanadı otoban ederler.3-5-2 oynayacaksak kanatların devamlı ileri-geri koşması gerekecekki hamit defansa koşarken biz kontradan gol bile atabiliriz :D

o yüzden 3 stoper var o kadroda.

eğer 2 stoper ile oynasak dediğinde haklılık payı vardı

lulic'i 2 mac izledim bu sezon defansif ozelliklerini saglam buldum sayilir yani baya kosuyo adam zaten daha ii tanio olabilirsin tabi. ama fb maci dahil bir digeri de inter maci hep gidip geldi o kanatta top kaptirdigini falan da gormedim, hamdullah hususunda hak veriyorum tabiki maleseb ebue oynayacagi vakid drogba yahud chedju'yu kenara alican mecburat.

Kısacası senin taktiğinde sağ tarafa Eboue ( teknik-defans) - Sabri (Hız-Dayanıklılık) karışımı sol tarafa ise Riera ( teknik-defans ) Çağlar ( Hız-Dayanıklılık) arasında birşey lazım.

Bu fenev her sene Arda'ya teklif yapmak zorunda mı ya, ne utanmaz arlanmaz adamlar :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt