Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Medya coşmuş yine

İMPATOR istifa edecekmişde

İbrahimoviç,gomez,ribery,arda fenere geliyomuş :D:D

recep niyaz işi noldu bilgisi olan varmı ? bu çocuk türk futbolunun şu anda en yetenekli genç ftbolcusu

eldeki pekde düşünülmeyen oyuncular..

furkan özçal

ufuk ceylan

sercan yıldırım

ceyhun gülselam

anıl dilaver

yiğit gökoğlan

mehmet batdal

kazım kazım

culio

serdar eylik

hepsininde çokca talibi olacağını düşünüyorum ..kazımı tutmak isteyebilir hoca..diğerlerinide uygun fiyatlara satarak veya takasda kullanmak lazım..serdar eylik bu sezon fena değildi erciyes te , inşallah kendini kanıtlama fırsatı bulur kampta.

Mesela Kerim Frei gibi oyuncularla daha önceden anlasma yapilmamasini anlamiyorum ben. O kadar da zor bir transfer olamaz ya.

Sonra almak istedigimiz konusuluyor, Fenerbahce de salca oluyor. Adamlar sadece bize rahat vermemek icin salca oluyorlar.

Aliyorlarsa da zarar etsinler derdindeler, ama Fenerbahce´nin kimi istedigini kimse bilmiyor.

Yani bu kadar da rahat olmamali yönetim ve Fatih Terim. Isimleri aciklamamalilar.

sikeciler gomez e teklif yapmıslar,ameneke yi de biz alalım:lol::lol::lol:

Frei,Töre,Melo,bir de sol bek gelsin yeter

Genc oyuncu sayimiz cok az. Semih ve Emre disinda genc oyuncumuz yok.

Kerim Frei, Gökhan Töre gibi isimleri kadroya katmamiz gerekiyor acikcasi.

Oynarlar, oynamazlar ben bilmem, ancak kadroda olmalari gerekiyor. Ikisinde de büyük potansiyel var.

Gelisirlerse ve formayi kaparlarsa 10 yil rahat ederiz. Kontenjandan da yirtariz. Bastirsinlar artik. Kaptirmayalim.

Ya bizim hedefler için biraz dha iyi isimler lazım

abi kadro zaten sampiyon takım,defans aldık,sol bek de sıkıntı var,melo nun bonservisi alalım,bana kalırsa hamitin yerine daha enerjik tempolu bi topcuda lazım,frei ve töre de yerli ve genc olmaları acısından önemli

Ya bizim hedefler için biraz dha iyi isimler lazım

Her transferi ilk 11 icin düsünmemek lazim. Genc oyuncu sayimiz cok düsük. Bi Semih var, Emre de arada bi sans buluyor.

Frei ve Töre gibi oyuncular cok genc ve cok tempolu isimler. Gelisebilirler. Belki bu sene CL´yi aldirmazlar mutlaka ama kadroda olsunlar.

Mesela Salih, Oguzhan gibi isimlere de bu gözle bakiyorduk, ama sonradan da "keske alsaymisiz" diyoruz. Kaptirmayalim iste.

Genç oyuncuyu sırf kadroda olsun diye takıma almak gereksiz bence. Oynamayan adam çürür, potansiyeline ulaşamaz.

Bu yabancı olayında gerçekten faka bastık gibi.Yönetim ve hocanın başka planlrı mı var bilmiyorum ama en zor durumda olan kulübüz bjk ve fb ye göre.

Bu sebepten nani filan değil de türk oyunculara yönelmek lazım ama çıkan haberler hiç de o yönde değil.Sadece arda ya ilgimiz var o da çok zor.Üstüne bir de içerideki karışıklıklar eklenince, önümüzdeki sezon inşallah yerimizde saymayız veya düşüşe geçmeyiz.Tarihi bir eşikteyiz çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt