Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eski tweetleri kurcalarken yaklaşık 2 yıl önce attığım tweeti buldum

Güray Ataman ‏@g_ataman 28 Temmuz 11 Artun Akcakin ve Okay Yokuşlu ikilisinin geleceği çok parlak çooook

Ben bu işi biliyorum ya :ayatollah:

Doğan güneşin verdği huzurla, sevgi dolu bir gün... şaka lan şaka. Günaydın anasını satayım.

Genc oyuncu sayimiz cok az. Semih ve Emre disinda genc oyuncumuz yok.

Kerim Frei, Gökhan Töre gibi isimleri kadroya katmamiz gerekiyor acikcasi.

Oynarlar, oynamazlar ben bilmem, ancak kadroda olmalari gerekiyor. Ikisinde de büyük potansiyel var.

Gelisirlerse ve formayi kaparlarsa 10 yil rahat ederiz. Kontenjandan da yirtariz. Bastirsinlar artik. Kaptirmayalim.

Altyapı niye var bizde? Töre ile rezil olacağıma 18 yaşındaki bir altyapı oyuncusu ile rezil olmayı yeğlerim.

monako muslera icin 25 milyonu gözden cıkarmıs

sercan saraer vardı bir zamanlar noldu ona

artık kimse yazmıyor bakıyorum kadroya

abi kadro zaten sampiyon takım,defans aldık,sol bek de sıkıntı var,melo nun bonservisi alalım,bana kalırsa hamitin yerine daha enerjik tempolu bi topcuda lazım,frei ve töre de yerli ve genc olmaları acısından önemli

Juventus bayern Barça da sampıyon oldu ama transfere hızlı girdiler.Bizde bütçemize göre kaliteyi arttırmamız lazım.En önemlisi de bu değil mi başarılı olduktan sonra daha kaliteli isimleri kadroya katacaksın ki daha başarılı olabilmek adına.Ligdeki en önemli rakibimiz de güçleniyor bu arada.İlla başarısız olduktan sonra 10 11 adam katacağımıza bu sekilde 2 3 adam katalım .

Genç oyuncuyu sırf kadroda olsun diye takıma almak gereksiz bence. Oynamayan adam çürür, potansiyeline ulaşamaz.

Zaten yildizlasmis genc oyuncuyu alamiyoruz ki Talha. Sonra da "Vay efendim 20 yasindaki adama 15 Milyon Euro verilir mi?" diyoruz.

Ben bu seviyeleri ile bile cok da yetersiz olduklarini düsünmüyorum. Biraz gelisirlerse cok önemli silah olurlar.

Iddia ediyorum, Kerim Frei Stoch´tan kötü degil su anda bile. Biraz gelisirse büyük futbolcu olur.

Mesela bu tempoyu yapabilen Türk oyuncu tanimiyorum ben.

[video=youtube;T4CASVqN4JQ]https://www.youtube.com/watch?v=T4CASVqN4JQ[/video]

Zaten yildizlasmis genc oyuncuyu alamiyoruz ki Talha. Sonra da "Vay efendim 20 yasindaki adama 15 Milyon Euro verilir mi?" diyoruz.

Ben bu seviyeleri ile bile cok da yetersiz olduklarini düsünmüyorum. Biraz gelisirlerse cok önemli silah olurlar.

Iddia ediyorum, Kerim Frei Stoch´tan kötü degil su anda bile. Biraz gelisirse büyük futbolcu olur.

Mesela bu tempoyu yapabilen Türk oyuncu tanimiyorum ben.

[GG][video=youtube;T4CASVqN4JQ]https://www.youtube.com/watch?v=T4CASVqN4JQ[/video][/GG]

:ka19: Yok yani demek istediğim oyuncuyu aldıktan sonra oynatmak lazım. Ne bileyim 75'te durum 2-0'ken oyuna Umut Bulut'u alacağına genç birini al. Zorluk derecesi yüksek olmayan her maçta en az 1 genç kadroda olsa iyi olurdu.

Juventus bayern Barça da sampıyon oldu ama transfere hızlı girdiler.Bizde bütçemize göre kaliteyi arttırmamız lazım.En önemlisi de bu değil mi başarılı olduktan sonra daha kaliteli isimleri kadroya katacaksın ki daha başarılı olabilmek adına.Ligdeki en önemli rakibimiz de güçleniyor bu arada.İlla başarısız olduktan sonra 10 11 adam katacağımıza bu sekilde 2 3 adam katalım .

yav zaten 11 tane yabancımız var suanda,yabancı almamız icin önce eldekileri yollaman lazım,bu asamada kaliteli yerlileri toplayacan,bak fener hepsine salca oluyor,beklersen ellerin bombos kalır iste,ilk hedef su anda yerli topcular olmalı

yav zaten 11 tane yabancımız var suanda,yabancı almamız icin önce eldekileri yollaman lazım,bu asamada kaliteli yerlileri toplayacan,bak fener hepsine salca oluyor,beklersen ellerin bombos kalır iste,ilk hedef su anda yerli topcular olmalı

Yerli alacaksan frei arda Gökhan gibi topçuları alacaksın dolduruyoruz kıytırık topçuları

Yerli alacaksan frei arda Gökhan gibi topçuları alacaksın dolduruyoruz kıytırık topçuları

tama iste,bende bunu diyorum,zaten turkıyeden alınacak yerlı tocu pek kalmadı,belki aykut u alırsın stopere felan,gurbetcilere yönlmemiz lazım baska care yok

acilen kerim frei,okay yokuşlu,,taylan antalyalı,hakan calhanoğlu alınmalı...

Eğer Muslera'ya 25-30 felan vereceklerse direk ilk 3'e giriyor.

[TABLE="width: 328"]

[TR]

[TD="colspan: 2"]En pahalı kaleci transferleri:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 328"]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]1[/TD]

[TD]Gianluigi Buffon[/TD]

[TD="align: right"]54.200.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]2[/TD]

[TD]Francesco Toldo[/TD]

[TD="align: right"]26.500.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]3[/TD]

[TD]Manuel Neuer[/TD]

[TD="align: right"]22.000.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]4[/TD]

[TD]Sébastien Frey[/TD]

[TD="align: right"]21.000.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]5[/TD]

[TD]David de Gea[/TD]

[TD="align: right"]20.000.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]6[/TD]

[TD]Angelo Peruzzi[/TD]

[TD="align: right"]19.000.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]7[/TD]

[TD]Angelo Peruzzi[/TD]

[TD="align: right"]17.900.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]8[/TD]

[TD]Sébastien Frey[/TD]

[TD="align: right"]14.000.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]9[/TD]

[TD]Petr Cech[/TD]

[TD="align: right"]13.000.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="align: right"]10[/TD]

[TD]Hugo Lloris[/TD]

[TD="align: right"]12.600.000,00 EUR[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt